MineMål-fordelsprogram

Fordi vi er ejet af en forening, Forenet Kredit, kan vi som noget særligt give penge tilbage til dig som kunde, når det går godt i Nykredit. Alene i 2019 har vi via fordelsprogrammet MineMål givet mere end 196 mio. kr. tilbage til vores kunder.

Læs mere om MineMål

Gode råd til din opsparing

Hvordan passer du bedst på opsparingen, når renterne er lave eller negative? Der findes gode alternativer til at have pengene stående på en indlånskonto. Læs om nogle af dem her, tilmeld dig webinar om lave renter, og bliv klogere på dine muligheder.

Få gode råd til din opsparing

Valg i Forenet Kredit 2020

Som kunde i Nykredit har du en unik mulighed for medbestemmelse – ved at stille op og/eller at stemme til repræsentantskabsvalget i Forenet Kredit.

Læs mere om valget

Nykredits Fond uddeler rekordhøjt beløb til 92 projekter i hele landet

De kan glæde sig i Bogense, Vejbæk, Lemvig og Korning. Her har Nykredits Fond netop bevilliget midler til projekter, der vil styrke byernes fællesskab og lokalmiljø.

Læs mere om Fondens uddeling

Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler lån fra Totalkredit

Forbrugerrådet Tænk Penge har testet en række realkreditlån, og lånene fra Totalkredit får stemplet "anbefalet" i den store prissammenligning. Du kan se hvorfor i artiklen her.

Læs mere om Tænks anbefaling

Konverteringer og lave renter

Renten er historisk lav, og mange kan spare penge ved at lægge lånet om. Her på siden finder du viden og værktøjer, der kan hjælpe dig med at finde ud af, om du kan få noget ud af en låneomlægning.

Læs mere om konverteringer og lave renter