Background image

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit

Kontakt mig om ForeningsFordele

Klart, du får billige grønne lån

Vi mener, det skal være billigere at være grøn end at være ligeglad. Så selvfølgelig får du billige lån til fx elbil eller energirenovering af din bolig, hvis du samler din økonomi og boligfinansiering hos os. Fordi Nykredit er en foreningsejet bank, får du en række grønne fordele.

Ja, du sparer på gebyrerne

Vi synes, du skal have penge tilbage for nogle af de gebyrer, du betaler i løbet af året, fx på betalingskort. Og i 2024 har vi givet 125 mio. kr. tilbage til vores kunder alene i KundeRabat. Det er en af de fordele, du får, hvis du samler din økonomi og boligfinansiering hos os.

Absolut, du får rabat på udvalgte bankboliglån

Kan du komme til at skylde mindre, bare fordi vi er ejet af en forening? Ja, fordi vi har en forening i ryggen, kan du få rabat på nogle af de bankboliglån, vi tilbyder. Rabatten er på 0,20% om året af lånets restgæld. Du reducerer altså restgælden, så du kommer til at skylde mindre – uden at røre en finger.

ForeningsFordele i kroner og øre

Nykredit er ikke som de andre banker. Og hvad betyder det så for dig? Jo, du kan fx få rabatter på udvalgte boliglån og penge tilbage på udvalgte bankgebyrer, hvis du samler din økonomi og boligfinansiering hos os. Sådan er det nemlig i en foreningsejet bank.

Er du kunde i Nykredit Bank, kan du selv se, hvilke ForeningsFordele du får. Er du ikke kunde, så prøv vores beregner og se, hvilke fordele du kan få som kunde i en foreningsejet bank.

Bliv kontaktet

Spørgsmål og svar om ForeningsFordele

Hvem kan få ForeningsFordele og hvor længe?

Her kan du se, hvem der har adgang til ForeningsFordelene.

Se, om du kan få foreningsfordele
Hvor længe kan jeg regne med at få ForeningsFordele?

Indtil videre gælder ForeningsFordele til og med 2024. Fordelene BoligRabat og KundeKroner gælder dog indtil videre helt til og med 2027. Hvor store dine fordele herefter kan blive, afhænger bl.a. af, hvor godt det går i Totalkredit og Nykredit.

Får jeg automatisk ForeningsFordele?

Ja, du får automatisk de ForeningsFordele, der er knyttet til dit kundeengagement.

Hvad vil det sige at have sin daglige økonomi i Nykredit?

At du har din daglige økonomi i Nykredit betyder, at det er her, du har din NemKonto.