Oversigt over webinarer

Nykredit holder løbende webinarer om aktuelle og relevante emner.

Kommende webinarer

Se med 13. april 2023

Webinar: Gode råd til energiforbedring

Se med torsdag den 13. april kl. 16.00, hvor du kan få gode råd til energiforbedring, varmekilder og en status på energipriserne. Du kan tilmelde dig webinaret her. 

Tilmeld dig webinar

2023

Afholdt 12. januar 2023

Webinar: Status på finansmarkederne - og et kig ind i 2023

På dette webinar gav Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit, en status på finansmarkederne og kiggede nærmere på forventningerne til 2023.

Se Webinar

2022

Afholdt d. 26. oktober 2022

Webinar om opsparing og pension

Dette webinar er til dig, som har lang tid til din pension. Måske du undrer dig over, hvornår din pensionsopsparing er stor nok? Eller hvad du selv kan gøre for at bestemme din pensionsalder? Se med, og få tips fra Nykredits privatøkonom, Jeanette Kølbek.

Se webinar
Afholdt d. 26. oktober 2022

Få mest muligt ud af din pensionsopsparing

Dette webinar er til dig, hvor din pension begynder at nærme sig. Se med her, hvor Nykredits privatøkonom deler ud af sine bedste råd

Se webinar
Afholdt d. 13. oktober 2022

Webinar om boligmarkedet, stigende renter og energipriser

Renterne stiger og energi- og forbrugerpriser er på himmelflugt. Det er en gyser for mange boligejere, og på dette webinar giver vores eksperter deres bud på, hvad det kan betyde for dig.

Se webinar
Afholdt d. 6 oktober 2022

Nykredit Investeringskonference 2022

Bliv opdateret på markedernes sande tilstand med krig i Ukraine, inflation og energikrise - og potentialet i langsigtede og bæredygtige investeringer. Og hør Klimaforsker Sebastian Mernilds bud på klodens sande tilstand.

Se webinar
Afholdt d. 9. juni 2022

Kom nemt i gang med at investere

Investering er ikke kun for eksperter og millionærer – det er for alle. Formueekspert Jeanette Kølbek deler ud af sin viden og erfaring, og giver gode råd til at komme nemt i gang med at investere.

Se webinar
Afholdt d. 23. maj 2022

Er det nu, du skal skære en bid af din restgæld?

På webinaret vil chefstrateg i Nykredit, Klaus Dalsgaard Hansen fortælle om, hvilke forventninger Nykredit har til renten, og hvilke fordele og ulemper, der er ved at lægge sit lån om til et med højere rente eller anden risikoprofil. 

Se webinar
Afholdt d. 30 marts 2022

Kom godt i gang med at energirenovere boligen

Til webinaret vil Mathilde Grøn Bjørneboe fra Energistyrelsen fortælle, hvilke forbedringsmuligheder der typisk er i danske boliger, og give gode råd til, hvordan du kommer i gang, og hvordan du skal forholde dig til de stigende energipriser. Nykredit vil også fortælle, hvordan du kan finansiere din energiforbedring.

Se webinar
Afholdt d. 15 marts 2022

Hvordan påvirker krigen i Ukraine verdensøkonomien og dine investeringer?

Det kan være svært at danne sig et overblik i den nuværende situation. Derfor inviterer vi til webinar tirsdag den 15. marts kl. 16, hvor Nykredits chefstrateg, Frederik Engholm, opdaterer dig på den seneste udvikling og giver sit bud på, hvordan det vil påvirke økonomien, når vi kigger lidt længere frem.

Se webinar
Afholdt d. 2. februar 2022

Private Banking-webinar: Få opskriften på et langt og sundt liv

Oplev forsker og bestsellerforfatter Nicklas Brendborgs forrygende og utrolige historie om videnskabens kamp mod aldring, og få konkret viden om, hvad man selv kan gøre for at få et længere liv.

Se webinar

2021

AFHOLDT D. 14. SEPTEMBER KL. 17.00

Private Banking-webinar om fremtidens boligmarked

Hvordan kommer vi til at bo i fremtiden, og hvor bevæger boligmarkedet sig hen efter en periode med usædvanlig høj aktivitet? Se med, når fremtidsforsker, Jesper Bo Jensen, og Nykredits boligøkonom, Mira Lie Nielsen, gør os klogere på fremtidens boligmarked.
SE WEBINAR
Afholdt 10. juni 2021 kl. 19.00

Webinar om boligkøb i Frankrig og Spanien

Vi vil gerne gøre dig klogere på, hvordan du realiserer dine udenlandske boligdrømme i Frankrig eller Spanien. Om din drøm omhandler en feriebolig eller primær bolig til at nyde dit otium, kan du denne aften blive klogere på processen.
Se webinar
AFHOLDT 20. MAJ kl. 17

Nykredit x Female Invest: Er boligkøb en god investering lige nu?

En bolig giver først og fremmest tag over hovedet, men de fleste drømmer også om, at boligkøbet bliver en god investering. På dette webinar bliver du klogere på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du skriver under på købsaftalen.
Se webinar
Afholdt d. 20. maj 2021 kl. 19:30

Private Banking-webinar: 100 dage med Biden

Til dette webinar tegner Klaus Dalsgaard tegne et billede af verdensøkonomien efter Joe Bidens første 100 dage på posten. Webinaret
Se webinar
AFHOLDT 11. MAJ kl. 19.30

Webinar: Kom godt i gang med at energirenovere boligen

Planlægger du at renovere, bygge til eller har du måske købt ny bolig det seneste år? Så er det oplagt for dig at overveje en energirenovering af din bolig, som både kan mindske dine udgifter til energiforbrug og samtidig sænke boligens CO2-udledning.
Se webinar
Afholdt 14. januar 2021

Status på de finansielle markeder

2021 er desværre startet med store nedlukninger i Danmark og store dele af Europa. Men hvordan påvirker det investeringsmarkedet? Hør, hvad du skal holde øje med som investor, og få gode råd til din privatøkonomi i en coronatid.
Se webinar

2020

Afholdt 23. november 2020

Status på finansmarkederne i lyset af den nyvalgte præsident i USA

Hvad betyder de forskelligartede nyheder for verdensøkonomien og de finansielle markeder? Chefstrateg Frederik Engholms giver en dugfrisk analyse oven på den seneste tids begivenheder.
Se webinar
Afholdt d. 22. juni 2020

Webinar om finansmarkedernes usædvanlige halvår

2020 har indtil videre budt på en anderledes hverdag, de færreste havde forestillet sig. Coronavirus, karantæne og økonomiske kollaps har præget billedet, hvilket vil blive omdrejningspunkt for webinaret.
Se webinaret her
Afholdt 9. juni 2020

Rentetilpasning 

Om kort tid skal du rentetilpasse dit lån. Du skal tage stilling til, om du vil beholde lånet, som det er, eller om du vil ændre det. Du kan desuden høre om de muligheder, du har i øjeblikket.
Se webinar her
Afholdt 18. maj 2020

Drømmer du om at købe sommerhus i Danmark?

Sommeren er på vej, og udsigterne til at kunne rejse til udlandet på ferie er i øjeblikket usikre på grund af corona-situationen. Det har gjort de danske sommerhuse ekstra populære, og derfor har vi afholdt webinar om køb af sommerhuse i Danmark.
Se webinaret her
Afholdt 16. april 2020

Webinar om finansmarkederne i lyset af COVID-19

Nykredits chefstrateg giver en opdatering på finansmarkederne i lyset af COVID-19. Her kommer chefstrategen bl.a. ind på, hvilke indikatorer og bevægelser han holder særligt øje med, og hvad vi forventer for 2. halvår af 2020 - og på lidt længere sigt.
Se webinaret her
Afholdt 1. april 2020

Hvad betyder hjælpepakker og uroen for dig som investor?

Corona fortsætter med at rulle hen over verdens lande. De økonomiske konsekvenser bliver stadig mere tydelige, og det giver stor turbulens på de finansielle markeder. Derfor inviterer vi til webinar, hvor du får indblik i, hvad det betyder for dig som investor.
Se webinaret her
Afholdt 12. marts 2020

COVID-19 - hvad betyder det for dig som investor?

COVID-19 ruller hen over verdens lande, og det rammer også de finansielle markeder. Derfor inviterer vi til webinar, hvor du får indblik i, hvad det betyder for dig som investor.
Se webinaret her