Formue

Investering

Investeringer kan altid tilpasses dine ønsker til afkast og risiko. Men om investering er det rigtige for dig, afhænger af hvornår du skal bruge pengene, hvilke penge du vil investere og hvilken risiko, som du vil tage.

Før du investerer

Overvejer du om investering er noget for dig? Det er slet ikke svært at komme i gang med at investere, men det kan være godt at have lidt grundlæggende viden, inden du begynder.

Få overblik med InvesteringsGuiden

InvesteringsGuiden tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og erfaring og giver dig et overblik over, hvordan du fx kan vælge at fordele din investering på forskellige typer værdipapirer.

Hvad skal du overveje?

Inden du investerer, bør du blandt andet overveje, hvad du forventer i afkast, og hvilken risiko du er villig til at tage.

Klar til at investere

Du er klar til at investere. Her er en oversigt over, hvad du skal overveje, når du har besluttet dig for at investere.

Se vores investeringsprodukter

Investeringskonto FRI

Med Investeringskonto FRI bliver din opsparing løbende investeret i værdipapirer og plejet af professionelle formueforvaltere, mens de står på din konto. Du skal ikke gøre andet end at overføre penge til kontoen.

Læs mere om Investeringskonto FRI
Aktiesparekonto

En aktiesparekonto giver dig mulighed for let at investere i aktier og en lang række aktiefonde på mere fordelagtige vilkår. Det er let at oprette og vi ordner det praktiske ift. SKAT.

Læs mere om aktiesparekontoen
Nykredit Invest

I Nykredit Invest kan du investere i en række forskellige investeringsafdelinger, der hver har sit særlige fokus.

Læs mere om Nykredit Invest
BørneInvest

Du kan forstørre dit barns børneopsparing, hvis du investerer den. Med BørneInvest i Nykredit får du professionel investering af børneopsparing i værdipapirer.

Læs mere om BørneInvest
PensionsInvest

PensionsInvest er et fleksibelt pensionsprodukt fra Nykredit, som giver dig professionel pleje af din pensionsopsparing.

Læs mere om Pensionsinvest
Investering i obligationer

Du har mulighed for at investere i obligationer og andre former for gældsinstrumenter, som er udstedt af Nykredit.

Læs mere om investering i obligationer
Privat Portefølje

Har du en investerbar formue på mere end 2 mio. kr. bør du overveje at få en porteføljeaftale med Privat Portefølje.

Læs mere om Privat Portefølje
Individuel Investeringsaftale

Med Nykredit Individuel Investeringsaftale får du en skræddersyet og fleksibel rådgivningsaftale, hvor vi sammensætter en portefølje, som lever op til dine behov.

Læs mere om Individuel Investeringsaftale

Du investerer allerede

Du er allerede godt i gang med at investere. Når du investerer kan det være interessant at følge med i markedet, læse analyser eller deltage på vores webinarer om investering.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Nykredit Invest

I vores nyhedsbrev Nykredit Invest får du løbende gode råd, aktuelle analyser og anbefalinger om investeringer. Det er også her du bliver inviteret til webinarer vedrørende investering og opsparing.