OpsparingsRabat til dig, der investerer

Mand og kvinde ved hus

Hvis du investerer via et af vores formueplejeprodukter, får du OpsparingsRabat. Rabatten er på 25 % af det porteføljegebyr, du betaler til os for at passe på dine investeringer. Det er bare én af dine fordele som kunde i en foreningsejet bank.

OpsparingsRabat_622x160.svg

Du opnår rabat, når du investerer via:

OpsparingsRabatten gælder fra 1. april 2021 og indtil videre til udgangen af 2023. Den er bare én af flere ForeningsFordele, som du kan få som kunde i Nykredit Bank og BoligBank. Prøv vores ForeningsFordele-beregner og tjek, hvad du kan få.

Sådan fungerer OpsparingsRabat

Din OpsparingsRabat bliver automatisk trukket fra i det gebyr, du betaler til os. Du kan se, hvor meget du har fået i rabat, på din gebyropgørelse.

Udover rabatten på porteføljegebyret får du også 25 % på det faste kontogebyr, hvis dine investeringsprodukter har sådan et.

Du får OpsparingsRabat, uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde. Du skal blot have placeret din opsparing eller formue i et af formueplejeprodukterne på listen.

Se vilkår for OpsparingsRabat.

Kontakt os

Vil du høre mere om dine muligheder for OpsparingsRabat?

Ring til os på 70 10 90 00 eller kontakt din rådgiver i fx netbanken for at høre, om du kan få rabat.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig, så hurtigt vi kan.

Hvorfor kan du få OpsparingsRabat?

Du kan få OpsparingsRabat, fordi Nykredit primært er ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Foreningsejerskabet betyder, at vi deler Nykredits fremgang med dig i form af en række særlige fordele. Vi kalder dem ForeningsFordele, og OpsparingsRabat er blot én af dem. Prøv vores ForeningsFordele-beregner og tjek, hvad du kan få.

 

Se flere foreningsfordele