Bank for ejerledere

Som ejer og leder af din virksomhed, er du måske vant til at sidde med alle beslutninger selv. Nykredit ErhvervsBank tilbyder værktøjer og sparring, både som hjælp til de overordnede beslutninger og til at holde styr på den daglige økonomi i din virksomhed og derhjemme

Se hvad vi kan gøre for dig

Har du besøgt Nykredit ErhvervsBank på LinkedIn?

På Nykredit ErhvervsBanks LinkedIn-side får du indsigter, inspiration og gode råd til din virksomhed.

Følg erhvervsbankens LinkedIn-side

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.

Tilmeld nyhedsbrev

Ejerlederanalysen 2019

Ejerlederanalysen 2019 er baseret på 1.002 besvarelser fra danske ejerledere. Det er dermed den mest repræsentative analyse, der findes af ejerlederne i Danmark. Læs mere og hent hele analysen her.

Læs mere om ejerlederanalysen 2019

Skal vi skabe resultater sammen?

I Nykredit er vi stolte af at servicere nogle af Danmarks førende virksomheder. Vi har spurgt dem, hvorfor de har valgt Nykredit ErhvervsBank.

Se, hvorfor Paustian, Easyfood, Glaseksperten, Johannes Fog og Thorklid Larsen har valgt Nykredit ErhvervsBank

Læs, hvad kunderne siger

Bliv kunde i Nykredit ErhvervsBank

Det er nemt at blive kunde i Danmarks hurtigst voksende erhvervsbank.

Du skal bare indtaste dine oplysninger online - det er hurtigt og nemt. Så vender vi tilbage til dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig og din virksomhed.

Start her

NEM-App til udgiftshåndtering

En app som er tilknyttet Nykredit Mastercard Business gør det muligt for dig og dine medarbejdere at registrere de udlæg og den kørsel, I har i virksomheden – nemt og hurtigt.

Læs mere om NEM-App

Få specialiseret rådgivning