Kom i gang med ESG

Vi har samlet inspiration, viden og værktøjer, der gør det lettere at komme i gang med ESG-arbejdet. Se, hvad andre virksomheder har gjort, og få vores bedste råd til at komme i gang.

Få god viden og nyttige redskaber til din virksomheds arbejde med ESG

Kickstart din virksomheds bæredygtighedsrapportering med Valified

Kan grøn omstilling og forretning gå hånd i hånd?

Hør Steffen Max Høgh, direktør i SustainBusiness, give gode råd til, hvordan din virksomhed kan komme i gang med arbejdet inden for ESG. Find ud af, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du taler om ESG og grøn omstilling med dine kunder, samt hvordan arbejdet med grøn omstilling og forretning rent faktisk kan gå hånd i hånd."

ESG-analyse: Svær start på grøn omstilling

Sådan arbejder vores kunder med ESG

Miralix: ”Det er en konkurrencefordel for os”

Sådan kommer du i gang med ESG: Tre gode råd

Kasper Kirkeby, Miralix

”Man skal have en medarbejder, der har lysten, interessen og evnerne til at drive det. Det kalder på rigtig meget systematik. Hvis man ikke har nogen, der arbejder målrettet med det, bliver det svært. Så se at komme i gang. Kunderne accepterer, at man er på en rejse og ikke er i mål, men de accepterer ikke, hvis man ikke gør noget."

- Kasper Kirkeby, CEO i Miralix

Allan Riis, Miralix

”I behøver ikke at gøre det sværere, end det er. Find ud af, hvor det er, I sviner, og så start der. Det er udgangspunktet for de initiativer, I skal have gang i. Det er vigtigt at se sin forretning gennem ESG-briller. Og man skal ikke være bange for at række ud og bruge banken som sparringspartner. Se banken som en ressource.”

- Allan Riis, Head of IT and Compliance i Miralix

Kathrine Vester Holm, Nykredit

”Det er et kæmpestort arbejde at indhente data, så kom i gang. Jeg hører mange sige, at de er ikke gået i gang, fordi det ikke er efterspurgt ude hos kunderne endnu. Men det vil det være om nogle år. Så det kan være endnu et salgsargument, at man også har en ESG-profil og noget ESG-data.”

- Kathrine Vester Holm, Storkundedirektør i Nykredit