Kort og betalinger

Mastercard Business Debit

Handler du eller dine medarbejdere ofte i butikker eller via nettet ved hjælp af udlæg? Så kan et Mastercard Business Debit være med til at lette administrationen for jer.

Mastercard business debit

Et Mastercard Business Debit kan bruges i forretninger, på internettet og i pengeautomater over hele verden. Fordi vi tjekker, om der er penge på kontoen, kan du kun handle i butikker, der har onlineforbindelse. Det har langt de fleste forretninger i Danmark i dag og også mange i udlandet. Alle butikker som skilter med et Mastercard-logo bør også tage Mastercard Business Debit. Hvis du er i tvivl, kan du spørge, om de accepterer debitkort.

Ansøg om et Mastercard Business Debit.

Hævegrænser

Med et Mastercard Business Debit kan du dagligt hæve 15.000 kr. i Nykredits eller andre pengeinstitutters pengeautomater. Derudover kan du dagligt købe varer for 30.000 kr. med kortet.

Se en sammenligning af Nykredits Mastercard Business-kort.

Apple Pay - Nem og sikker betaling

Som kunde i Nykredit kan du betale med Apple Pay. Så slipper du for at have kort eller kontanter med dig, når du handler. Du betaler bare med din iPhone eller dit Apple Watch, og du kan bruge Apple Pay både i Danmark og i udlandet, når du betaler i butikker eller på nettet.
Læs om Apple Pay.

Et grønnere betalingskort

Dit Mastercard business debit er fra maj 2021 produceret i 85% genbrugsplast. Vi arbejder nemlig målrettet på at understøtte den grønne omstilling – også når det gælder betalingskort.

Hør mere om dine muligheder

Vil du høre mere om dine muligheder? Så kontakt din rådgiver via MitNykredit Netbanken. Du kan også ringe til Kundeservice på 70 10 90 10 eller udfylde denne kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kom godt videre