Dine fordele i Nykredit ErhvervsBank

Med et Total- eller Plus-abonnement i Nykredit ErhvervsBank får du rabat på brugbare fordele og digitale værktøjer, som optimerer din virksomhed og sparer dig tid i en travl hverdag.

Opstart & jura

Legal Desk

​Med Legal Desks automatiske formularer kan du nemt og billigt danne dine egne juridiske dokumenter. Formularerne er udarbejdet af advokater og omfatter bl.a. hjælp til selskabsstiftelse og ansættelseskontrakter.

Viden & indsigt

Kom i gang med ESG

Vi har samlet inspiration, viden og værktøjer, der gør det lettere at komme i gang med ESG-arbejdet.

Effektivt Landbrug

Prøv en gratis onlineadgang til Effektiv Landbrug i en tidsbegrænset periode. Effektivt Landbrug er et medie fyldt med viden og inspiration målrettet ejere og ledere i landbrugssektoren.

Forstå dine kunder

Mål din kundetilfredshed uden at drukne i administration. Tilfredse kunder er loyale kunder, der skaber større omsætning ved at købe dine produkter og ydelser igen og igen, giver input til forbedringer og anbefaler din virksomhed til andre.

Fordele både hjemme og i virksomheden

I Nykredit får du adgang til en række ejerfordele, som hjælper dig i din hverdag, fx særlige rabatter til dig og din familie.

ErhvervsKroner

Som erhvervskunde kan du få rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit.

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.

Medarbejdere

Visma LogBuy

Giv dine ansatte og deres familier adgang til besparelser i hverdagen eller en sundere livsstil - uden at du drukner i administration og omkostninger.

AP Pension - firmapension

I samarbejde med AP Pension kan vi sammensætte en firmapensionsløsning til din virksomhed og dine medarbejdere – eller din enkeltmandsvirksomhed. Løsningen omfatter både firmapensionsordning og sundhedsforsikring.