Tandlæge i gang med arbejde

Vi samarbejder med Erhvervssikring, fordi de: ​

  • Er tilgængelige: ​I Erhvervssikring besvares 4 ud af 5 kald på under 60 sekunder, online skadesanmeldelse kan ske 24/7 året rundt, skadesbehandlingen kan følges online, ​og skadeafdelingen ligger i top i tilfredshedsmålinger. 
  • Er erfarne og professionelle: Erhvervssikring er gearet til både små og store virksomheder, og som en del af Codan-koncernen bygger Erhvervssikring på over 100 års erfaring fra erhvervsmarkedet. ​
  • Giver kompetent og personlig rådgivning: Som erhvervskunde får I en fast assurandør tilknyttet. I bliver kontaktet hvert år ang. en forsikringsgennemgang, hvor der også er fuldt fokus på skadeforebyggelse.
  • Årlig gennemgang af dine forsikringer: Erhvervssikring kontakter jer årligt, så I sammen kan gennemgå jeres forsikringer. På den måde kan I være sikre på, at I er korrekt forsikret – ikke kun når I tegner forsikringen, men også løbende. ​

Hør mere om jeres muligheder

Medarbejder kigger på vindmøller

Bliv kontaktet​

Vil I høre mere om forsikringsmulighederne for jeres virksomhed? Erhvervssikring har lokale specialister i hele landet, der er klar til at tage et uforpligtende møde med jer. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi så hurtigt vi kan og hjælper med at booke et møde.​

Skræddersyede forsikringspakker til jeres branche ​

Hos Erhvervssikring kan I få erhvervsforsikringer, der passer til jeres branche og virksomhed. Med god hjælp fra Erhvervssikring kan I få præcis de dækninger, der fx giver både mindre risici for uventede økonomiske tab, personlig, smidig og enkel sagsbehandling og hurtig erstatning, så I kan komme hurtigt videre.​

Find din branche ​her:

Få forsikret jeres vigtigste aktiv: medarbejderne, og alt det andet, der er vigtigt for jeres hverdag.​ Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret alt fra kælder til tag i jeres erhvervsejendomme. ​Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret alt dét, der gør jeres boligforening til et godt sted at bo. Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret klinikken mod bl.a. skader, tyveri, sygdom og IT-kriminalitet.​ Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret jeres virksomhed mod bl.a. driftstab, IT-problemer, hærværk og arbejdsskader. ​Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret alt dét, der holder maskinerne kørende hos jer.​ Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her. 

Få forsikret alt det, der sikrer den gode kundeoplevelse. Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret både mennesker og køretøjer, så forretningen ikke går i stå​. Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret alt fra værktøj til mennesker – og i hele sæsonen. ​Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret virksomheden mod bl.a. vareskader, IT-angreb, produktansvarssager. Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Se mere om brancheforsikringer hos Erhvervssikring

Vil I høre mere om erhvervsforsikringer hos Erhvervssikring gennem Nykredit?

Skriv til os her, så kontakter vi jer til en snak om jeres forsikringsmuligheder i Nykredit og Erhvervssikring: