Daglig drift

Som både ejer og leder af din virksomhed, er du vant til at sidde med alle beslutninger selv. Nykredit ErhvervsBank tilbyder værktøjer og sparring. Både som hjælp til de overordnede beslutninger og til at holde styr på den daglige økonomi i din virksomhed.

Jagten på den ekstra time

Tid er en knap ressource, især for virksomhedsejere. Men der findes mange små og store tiltag, du kan gøre for at få mere tid i hverdagen. Vil du gerne have mere tid, kan du starte her.

Læs mere om Jagten på den ekstra time

Har du besøgt Nykredit ErhvervsBank på LinkedIn?

På Nykredit ErhvervsBanks LinkedIn-side får du indsigter, inspiration og gode råd til din virksomhed.

Følg erhvervsbankens LinkedIn-side

Mød Nykredit

Mød Camilla Søndergaard, ejerlederrådgiver i Aalborg

Hun er direkte og taler lige ud af posen men helst ikke om sig selv. Hun er lige dele nordjysk beskedenhed og vild konkurrencementalitet. Hun vil altid gerne vinde men også altid hylde holdet, hun er på. Mød Camilla Søndergaard, ejerlederrådgiver i Aalborg.
Læs mere

Mød Flemming Lippert fra Trade Finance

Flemming arbejder i alle tidszoner, taler flere sprog og forstår kulturen i lande som Peru, Kina og Indien. I sin fritid er han passioneret dykker, hvor han bruger sin evne til at bevare roen og overblikket i pressede situationer. Flemming Lippert arbejder med Trade Finance i Nykredit, hvor han hjælper danske virksomheder med international handel.
Læs mere

Mød Anders Laurbjerg, centerdirektør i Glostrup

Han er opvokset i et kollektiv i Vendsyssel, har været selvstændig økonomisk konsulent og professionel pokerspiller, inden han blev centerdirektør i Glostrup. Mød Anders Laurbjerg, den tillidsfulde kapitalist.
Læs mere