Få rådgivning indenfor din branche

I Nykredit tror vi på, at det kræver viden og indsigt at kunne rådgive vores kunder bedst muligt. Jo mere specialiseret virksomhed, jo større er kravene til vores indsigt. Derfor har vi specialiseret os i rådgivning til en række forskellige brancher, og din rådgiver vil have et dybdegående kendskab til hverdagen og virkeligheden i netop din branche.

Ejerledere

Nykredit ErhvervsBank tilbyder værktøjer og sparring, både som hjælp til de overordnede beslutninger og til at holde styr på den daglige økonomi i din virksomhed og derhjemme.

Ejendomsmarkedet

Vores rådgivning om realkredit og driftsfinansiering bygger på stor erfaring og indsigt. Vi kender ikke alene til de vilkår, det kræver at eje og drive virksomhed med ejendomme. Vi kender din branche indgående og forstår de udfordringer du møder.

Landbrug

Nykredit ErhvervsBank har altid arbejdet for og med landbrugskunder, og det har givet os særlig indsigt i og kompetencer indenfor realkreditfinansiering og driftsfinansiering af landbrugsejendomme.

Sundhedssektoren

Vi har specialiseret os i helhedsrådgivning på tværs af privat og erhverv til privat praktiserende indenfor sundhedssektoren. Vores rådgivere har stor indsigt i og forståelse for hverdagen og dens forretningsmæssige udfordringer.

Fandt du ikke din branche?

Vi har erhvervskunder fra rigtig mange forskellige brancher. Udfyld vores korte formular, så ringer en rådgiver dig op til en snak om dine muligheder for at blive erhvervskunde i Nykredit.