ErhvervsKroner til erhvervskunder

Spørgsmål og svar om ErhvervsKroner

Som udgangspunkt kan virksomheder, enkeltmandsvirksomheder, institutioner, landbrug, andelsboligforeninger og øvrige erhvervskunder med et realkreditlån i Nykredit få ErhvervsKroner. Ejendommene skal være beliggende i Danmark, Grønland eller på Færøerne. Vi giver ikke ErhvervsKroner-rabat på lån til den Almene sektor eller på lån til erhvervskunder, der modtager offentlig støtte på deres lån.

Som erhvervskunde med realkreditlån i Nykredit garanterer vi dig, at du til og med 2024 kan få 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt. Kunder, der samlet har lån på over 20 mio. kr., kan få rabat på de første 20 mio. kr.

Du modtager rabatten en gang i kvartalet. Du kan få rabat af de første 20 mio. kr. af dit realkreditlån.

Til og med 2024 garanterer vi, at du årligt kan få 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. Herefter afhænger rabattens størrelse af flere forhold, bl.a. Nykredit-koncernens resultater, og hvilket tilskud Nykredit måtte modtage fra vores hovedejer, Forenet Kredit.

Kvinde sidder på kontor med computer

Har du besøgt Nykredit ErhvervsBank på LinkedIn?

På Nykredit ErhvervsBanks LinkedIn-side får du indsigter, inspiration og gode råd til din virksomhed.

Relateret indhold

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.

Vi er Nykredit

Fordi Nykredit er ejet af en forening af kunder, kan vi som noget særligt i den finansielle sektor give tilbage til kunderne, når det går godt i forretningen.

Hvad skal der til, for at du kan få ErhvervsKroner?

Bliv klogere på, hvilke vilkår der gælder, og om du kan få ErhvervsKroner.