Hvilke behov har din virksomhed?

Vi har ingen standardløsninger. Virksomheder har flere og forskellige behov alt efter størrelse og branche. I Nykredit ErhvervsBank tilbyder vi en række produkter og services, som vi tilpasser til netop din virksomheds behov.

Vi tilbyder

Optimering af den daglige drift

Du får professionel og relevant sparring samt en fleksibel og enkel bankløsning, som rummer den kompleksitet din virksomheder har. Som erhvervskunde i Nykredit ErhvervsBank får du fordele af en bank med indgående kendskab til virksomhedsejeres hverdag.
Se dine muligheder

Få den bedste finansiering

Vi har mange års erfaring i finansieringsløsninger til erhvervskunder - både når det handler om finansiering til etablering, drift, udvikling eller vedligeholdelse. Vi lægger vægt på, at finansieringen skal være fleksibel og tage hensyn til virksomhedens finansieringsstrategi.
Læs om finansieringmuligheder

Handel med udlandet

Overvejer din virksomhed eksport eller import på nye markeder, eller indgår din virksomhed allerede forretninger med kunder og leverandører i udlandet, er der en række forhold din virksomhed skal forholde sig til, da I er længere væk fra kunder og leverandører både, fysisk, juridisk og kulturelt, end på det danske hjemmemarked.
Se dine muligheder

Pleje af virksomhedens formue

Du behøver hverken have en stor formue eller viden om værdipapirer for at investere. Det vigtigste er, at du kan fortælle os om dine behov, så finder vi de produkter, som passer bedst.
Se, hvordan du kan pleje din formue

Afdækning af finansielle risici

Afdækning af virksomhedens risici kan give konkurrencemæssige fordele. Vi tilbyder rådgivning med udgangspunkt i virksomhedens specifikke forretningsmodel.
Se, hvad du kan gøre