Background image

Vi investerer ambitiøst, robust og ansvarligt

Læs om Nykredit Asset Management

Investering med omtanke

Nykredit investerer altid med en ambition om at bidrage positivt til den verden, som vi alle er en del af. Det gælder både, når vi investerer vores kunders penge og vores egne. I Asset Management står vi til rådighed og rådgiver vores kunder i deres arbejde med ansvarlige investeringer.

Investor i Nykredit Asset Management

Vores vigtigste opgave er at finde frem til de områder, hvor vi kan bidrage til din portefølje. Det kan både være i forhold til din porteføljesammensætning, men også, hvis du ønsker specialiseret forvaltning inden for én af vores kernekompetencer.

Aktier

Nykredit Asset Management har mange års erfaring med aktieinvestering og har dedikeret betydelige ressourcer til forvaltningen af danske og udenlandske aktier. Her er både forståelsen for og kendskabet til det enkelte selskab en helt central del af analysen.

Nykredit Asset Management

Nykredit Asset Management leverer produkter af høj kvalitet inden for globale aktier, danske aktier, obligationer, kreditobligationer, hedgefonde og alternativer og tilbyder derudover professionel rådgivning om bl.a. manager selection og ansvarlige investeringer.

Krystallen om dagen med blå himmel

Hvad vi kan gøre for dig

Om Asset Management

Vi investerer ambitiøst, robust og ansvarligt. Kernen i vores investeringsarbejde er passionerede, kompetente og erfarne investeringsspecialister, som arbejder struktureret og langsigtet med avancerede analyseværktøjer.
Læs om Asset Management

Sparinvest

At Nykredit, we believe that together we are more. Through Sparinvest, a subsidiary of the Nykredit Group, we work with a large number of banks across Denmark to offer the best wealth and investment products and advisory services as well as asset management services to professional investors. Combined, Nykredit and Sparinvest possess vast expertise and experience and offer a broad product range.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte vores Client Management-team, hvis du er interesseret i at høre, hvad vi kan tilbyde inden for kapitalforvaltning.

Find kontaktpersoner