Kom godt gennem den grønne omstilling

Som konkurrencedygtig virksomhed er det vigtigt at forholde sig til den grønne omstilling. Vi tilbyder rådgivning, produkter og samarbejder, så vi kan komme gennem omstillingen – sammen.

Grønne fordele til din virksomhed

Udover rådgivning og sparring af kompetente rådgivere, så kan du i Nykredit få adgang til en række fordele, der kan hjælpe dig og din virksomhed med den grønne omstilling.

Kom i gang med ESG

Vi har samlet inspiration, viden og værktøjer, der gør det lettere at komme i gang med ESG-arbejdet.

Grønne ejendomme

Få grønnere finansiering, lån og energioptimering til din erhvervsejendom.

Grøn Transport Leasing

Grøn Transport Leasing er et oplagt valg til din virksomhed, når I vil være grønnere kørende.

Gør landbruget grønnere

Med viden og værktøjer, gør vi det lettere at vælge grønne løsninger til dit landbrug.

Nykredits store ESG-analyse 2023

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din virksomheds økonomi.

Sådan har vi hjulpet vores kunder:

Miralix: ESG-rapportering er en konkurrencefordel

Softwarevirksomheden Miralix er begyndt systematisk at rapportere på ESG-arbejdet, og det giver dem en klar konkurrencefordel. Er du ikke allerede med på vognen med ESG-rapportering, skal du overveje at komme i gang, og her får du tre gode råd til, hvordan du griber det an.

En ESG-rating er en blåstempling

NNIT har fået sin første ESG-rating, og Nykredit har været med hele vejen som rådgiver. Se, hvordan NNIT har arbejdet med ESG, og hvad de får ud af det i forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Kickstart din virksomheds bæredygtighedsrapportering med Valified

Valified er et digitalt værktøj, som gør det nemt og tidsbesparende for dig at leve op til de stigende rapporteringskrav til bæredygtighed fra både kunder og myndigheder. Du får hjælp til at imødekomme de mange krav til rapportering – uden at det vælter budgettet eller tager for meget tid.

Træhuse og himmel

Unikt partnerskab mellem Rambøll og Nykredit

Samarbejdet mellem Rambøll og Nykredit giver Nykredits erhvervskunder nem adgang til værktøjer, finansiering og rådgivning, der hjælper dem gennem den grønne omstilling.

EPSI bæredygtighed

Nykredit tager førstepladsen i bæredygtighedsindeks

Vi er stolte af, at erhvervskunderne placerer Nykredit på en førsteplads i EPSI’s bæredygtighedsindeks. Indekset måler erhvervskunders tilfredshed med bankernes bæredygtighedsindsats.

Vores førsteplads skyldes bl.a. et højt fokus på kommunikationen af bæredygtighedsemner, at stræbe efter økonomisk fremgang uden negativ social eller miljømæssig påvirkning og ved at tage samfundsansvar. Tilfredsheden ser vi også hos privatkunderne, der har placeret Nykredit i top 3 i branchen.

Har du brug for rådgivning om den grønne omstilling?

Vores kompetente erhvervsrådgivere er klar til at hjælpe dig med den grønne omstilling. Uanset om du skal til at starte eller allerede er i gang, kan du få sparring om alt fra økonomi til metode og værktøjer. Vil du høre mere om dine grønne muligheder i Nykredit ErhvervsBank?