Kom godt gennem den grønne omstilling

Som konkurrencedygtig og relevant virksomhed er det vigtigt at forholde sig til den grønne omstilling. Vi tilbyder rådgivning, produkter og samarbejder, så vi kan komme gennem omstillingen – sammen.

Grønne fordele til din virksomhed

Udover rådgivning og sparring af kompetente rådgivere, så kan du i Nykredit få adgang til en række fordele, der kan hjælpe dig og din virksomhed med den grønne omstilling.

Grønne ejendomme

Få grønnere finansiering, lån og energioptimering til din erhvervsejendom.

Gør landbruget grønnere

Med Grøn Maskinfinansiering og tilskud til jordudtagning bliver det billigere for dig at vælge grønne løsninger til dit landbrug.

Grøn Transport Leasing

Grøn Transport Leasing er et oplagt valg til din virksomhed, når I vil være grønnere kørende.

Kom i gang med ESG

Vi har samlet inspiration, viden og værktøjer, der gør det lettere at komme i gang med ESG-arbejdet. Se, hvad andre virksomheder har gjort, og få vores bedste råd til at komme i gang.

Nykredits store ESG-analyse 2023

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din virksomheds økonomi.

Sådan har vi hjulpet vores kunder:

Miralix: ESG-rapportering er en konkurrencefordel

Softwarevirksomheden Miralix er begyndt systematisk at rapportere på ESG-arbejdet, og det giver dem en klar konkurrencefordel. Er du ikke allerede med på vognen med ESG-rapportering, skal du overveje at komme i gang, og her får du tre gode råd til, hvordan du griber det an.

Rebæl rapporterer på bæredygtigheden

Drikkevareproducenten Rebæl er kommet i gang med at rapportere på bæredygtighed og CO2-aftryk. Det er ikke mindst for at kunne begå sig i den internationale konkurrence. Rebæl har brugt rapporteringsværktøjet Valified til at kortlægge bl.a. virksomhedens CO2-aftryk. Her kan du se, hvordan de gjorde.

En ESG-rating er en blåstempling

NNIT har fået sin første ESG-rating, og Nykredit har været med hele vejen som rådgiver. Se, hvordan NNIT har arbejdet med ESG, og hvad de får ud af det i forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Nyt unikt partnerskab

Et samarbejde mellem Rambøll og Nykredit skal gøre det nemmere og mere smidigt for ejendomsbranchen at foretage grønne investeringer i ejendomme. Vejen frem er finansiering og bæredygtighedsrådgivning i én samlet løsning.

Har du brug for rådgivning om den grønne omstilling?

Vores kompetente erhvervsrådgivere er klar til at hjælpe dig med den grønne omstilling. Uanset om du skal til at starte eller allerede er i gang, kan du få sparring om alt fra økonomi til metode og værktøjer. Vil du høre mere om dine grønne muligheder i Nykredit ErhvervsBank?