Grøn omstilling

Kom godt gennem den grønne omstilling

Som konkurrencedygtig virksomhed er det vigtigt at forholde sig til den grønne omstilling. Vi tilbyder rådgivning, produkter og samarbejder, så vi kan komme gennem omstillingen – sammen.

Nybygget cirkulær arkitekt bygning

Grønne fordele til din virksomhed

Udover rådgivning og sparring af kompetente rådgivere, så kan du i Nykredit få adgang til en række fordele, der kan hjælpe dig og din virksomhed med den grønne omstilling.

Kom i gang med ESG

Vi har samlet inspiration, viden og værktøjer, der gør det lettere at komme i gang med ESG-arbejdet.

Grøn Transport Leasing

Grøn Transport Leasing er et oplagt valg til din virksomhed, når I vil være grønnere kørende.

Gør landbruget grønnere

Med viden og værktøjer, gør vi det lettere at vælge grønne løsninger til dit landbrug.

Nykredits store ESG-analyse 2023

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din virksomheds økonomi.

Indsigter fra esg-analyse 2023

  • 1 ud af 3

    virksomheder ville gerne gøre mere ud af den grønne omstilling.

  • 38%

    af danske virksomheder oplever et pres fra kunderne om at leve op til nye bæredygtighedskrav.

  • Kun 25%

    af danske virksomheder har konkret viden om deres egen klimabelastning.

Sådan har vi hjulpet vores kunder:

Miralix: ESG-rapportering er en konkurrencefordel

Softwarevirksomheden Miralix er begyndt systematisk at rapportere på ESG-arbejdet, og det giver dem en klar konkurrencefordel. Er du ikke allerede med på vognen med ESG-rapportering, skal du overveje at komme i gang, og her får du tre gode råd til, hvordan du griber det an.

En ESG-rating er en blåstempling

NNIT har fået sin første ESG-rating, og Nykredit har været med hele vejen som rådgiver. Se, hvordan NNIT har arbejdet med ESG, og hvad de får ud af det i forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Kickstart din virksomheds bæredygtighedsrapportering med Valified

Valified er et digitalt værktøj, som gør det nemt og tidsbesparende for dig at leve op til de stigende rapporteringskrav til bæredygtighed fra både kunder og myndigheder. Du får hjælp til at imødekomme de mange krav til rapportering – uden at det vælter budgettet eller tager for meget tid.

Unikt partnerskab mellem Rambøll og Nykredit


Nykredit tager førstepladsen i bæredygtighedsindeks


Har du brug for rådgivning om den grønne omstilling?

Vores kompetente erhvervsrådgivere er klar til at hjælpe dig med den grønne omstilling. Uanset om du skal til at starte eller allerede er i gang, kan du få sparring om alt fra økonomi til metode og værktøjer. Vil du høre mere om dine grønne muligheder i Nykredit ErhvervsBank?

Seneste erhvervsnyheder

Artikel Erhverv
3. June, 2024

Gode råd til at undgå CEO fraud

Også virksomheder kan blive ramt, når kriminelle fx udgiver sig for at være chefen og beder om store pengeoverførsler - også kaldet direktørsvindel eller CEO fraud.
Artikel Erhverv
18. March, 2024

Nykredit tilbyder erhvervskunder adgang til nyt ESG-værktøj

Er du erhvervskunde i Nykredit, kan du nu glæde dig over at få adgang til endnu et ESG-værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med den grønne omstilling.
Video Erhverv
30. January, 2024

Dansk økonomi i 2024: Grund til optimisme

Er inflationskrisen ovre? Og hvordan vil renterne udvikle sig? I denne video tager Nykredits cheføkonom Palle Sørensen temperaturen på dansk økonomi og kommer med bud på udviklingen i 2024. Her er blandt andet udsigt til medvind til husholdningerne - og til boligejere med korte lån.