Et grønnere Danmark

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og det er fx billigere lån og løsninger til dig, der ønsker at bo, køre, renovere, investere og drive virksomhed på en bæredygtig måde. Hos os skal det være nemmere at være grøn end at være ligeglad.

Sådan kan du bidrage til et grønnere Danmark

Et grønnere Nykredit

Hvordan bidrager Nykredit selv? Det gør vi ved både at understøtte samfundets grønne omstilling og ved selv at arbejde på at reducere vores eget ressourceforbrug og CO2-udledning. Siden 2012 har vi blandt andet reduceret vores CO2 aftryk med 80 % og har taget mange andre bæredygtige valg. Vil du vide mere om vores grønne tiltag?

Se grønne tiltag i Nykredit (åbner i nyt vindue)

Bliv inspireret af andres grønne projekter

Vil du læse om, hvad andre har gjort for at gøre deres bolig mere bæredygtig, eller om hvad det koster at energirenovere? Vi har samlet en række tips, tricks og gode råd til dig, der er klar til at springe ud i en grønnere hverdag. 

Se de gode råd

Er du en grøn pioner?

Har du allerede gjort dit hjem grønnere? Og har du lyst til at dele dine erfaringer og inspirere flere til en grønnere bolig? Så hører vi meget gerne fra dig.

Tip os her