Et grønnere Danmark

Det skal være billigere at være grøn end at være ligeglad. Fordi Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit, kan du få en række fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder dem ForeningsFordele, og det er fx billige lån og løsninger til dig, der vil bo, køre og renovere grønnere.

Sådan kan du bidrage til et grønnere Danmark

Få overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en grønnere hverdag.

Spar på energien i boligen

Overvejer du at energirenovere dit hus eller sommerhus? Eller at skifte varmekilde? Få gode råd til, hvordan du kommer i gang og se de attraktive finansieringsmuligheder.

Skift til elbil

Er drømmen at blive grønnere kørende, så hjælper vi dig godt på vej. Her kan du læse om lån til elbil, rabat på ladestander og elbilforsikring.

Grøn opsparing med bonusrente

Sparer du op til energiforbedringer i boligen eller en elbil? På en Grøn opsparing med bonusrente får du lidt mere ud af dine penge.

Vindmøller i solskin

Nykredit er blandt de bedste ifølge bæredygtighedsindeks

Vi er glade og taknemmelige i Nykredit. En ny måling fra EPSI Rating viser nemlig, at tilfredsheden med Nykredits bæredygtighedsindsats stiger blandt både privatkunder og erhvervskunder.

Privatkunderne placerer Nykredit i top tre i EPSI’s bæredygtighedsindeks, der måler privatkundernes tilfredshed med bankernes bæredygtighedsindsats. Samme tendens ser vi hos erhvervskunderne, der er så tilfredse, at Nykredit i år får en førsteplads i branchen.

Et grønnere Nykredit

Hvordan bidrager Nykredit selv? Det gør vi ved både at understøtte samfundets grønne omstilling og ved selv at arbejde på at reducere vores eget ressourceforbrug og CO2-udledning.