Investering

Investér din pensionsopsparing med Nykredit PuljeInvest

Få mulighed for at sikre flere penge til det gode seniorliv ved at investere din pensionsopsparing. Med Nykredit PuljeInvest gør vi investering nemt og fleksibelt for dig.

Hvad drømmer du om i din seniortilværelse?

Nykredit PuljeInvest er for dig, hvis…

Din vej til Nykredit PuljeInvest:

 1. 1

  Kontakt os

  Du kontakter os i enten netbanken, på telefon 70 10 90 00 eller via kontaktformularen

 2. 2

  Tag en snak med en rådgiver

  Du taler med en rådgiver om dine ønsker og behov og finder frem til den pensionsopsparing, der passer til dig samt din personlige investeringsprofil.

 3. 3

  Oprettelse af pensionsopsparing

  Nykredit opretter din nye pensionsopsparing og tilmelder den PuljeInvest.

 4. 4

  Dokumenter til underskrift

  Du underskriver en aftale om oprettelse af Nykredit PuljeInvest.

 5. 5

  Nu med Nykredit PuljeInvest

  Du har nu Nykredit PuljeInvest og kan frit overføre penge til din pensionskonto, når det passer dig.

 6. 6

  Automatisk investering

  Pengene investeres automatisk, så det passer til dine ønsker.

 7. 7

  Følg løbende med i din investering

  Du kan følge løbende med i Nykredit netbank og mobilbank.

Forstå strategien bag Nykredit PuljeInvest

I disse fire korte film sætter Nykredits chef for Balancerede Porteføljer, Mads Deth Hesselholt, flere ord på, hvordan Nykredit PuljeInvest fungerer.

Hvad er strategien bag Nykredit PuljeInvest?

Hvordan fungerer aktivallokering?

Hvordan udvælger vi dine kapitalforvaltere?

Hvordan vælger du pulje?

Investér i en mere bæredygtig udvikling

Med Nykredit PuljeInvest, investerer du helt automatisk din pensionsopsparing i overensstemmelse med Nykredits politik for bæredygtige investeringer, og FN’s principper for ansvarlige investeringer. Alle investeringer i Nykredit PuljeInvest er kategoriseret som artikel 8 under EU’s disclosureforordning. Det betyder i praksis at vi tager højde for bæredygtighedsrisici og inddrager bæredygtighedsforhold i investeringsprocessen, herunder miljø- og klimaforhold, social ansvarlighed og god selskabsledelse - også kendt som ESG (engelsk forkortelse for Environmental, Social and Governance).

Vi er af den overbevisning, at inddragelse af bæredygtighed kan gå hånd i hånd med gode afkast på dine investeringer. Læs mere om investering og bæredygtighedspolitik her.

FAQ om Nykredit PuljeInvest

Hvad er fordelen ved Nykredit PuljeInvest?

Med Nykredit PuljeInvest har vi gjort det let for dig at opspare penge til din pension. Dine penge forvaltes efter dine ønsker i forhold til risiko og tidshorisont, og det sikrer den spredning, der passer dig. Det giver dig mulighed for at få din opsparing til at vokse i stedet for, at den mister værdi ved at stå stille på din konto. Du skal dog altid huske, at der altid er risiko for at tabe penge, når man investerer.

Når du sætter penge ind på din Nykredit PuljeInvest konto, bliver de investeret automatisk. Det eneste, du skal gøre, er at sætte penge ind på kontoen, når det passer dig.

Hvem ejer værdipapirerne, puljen investerer i?

Nykredit er ejer af værdipapirerne, der bliver investeret i fra din Nykredit PuljeInvest konto, hvor du har indbetalt pensionsmidler. Puljerne bliver forvaltet af Sparinvest.

Hvem kan oprette sig til Nykredit PuljeInvest?

Du kan investere gennem Nykredit PuljeInvest, når du har en pensionsopsparing i Nykredit. Dog ikke gennem en livsvarig pension.

Hvor meget skal jeg investere for at komme i gang?

Du kan komme i gang for den første krone, du sætter ind på kontoen.

Kan jeg selv følge udviklingen løbende?

Saldoen på din konto er konstant hen over året. Den reguleres ikke med afkast før i januar året efter. Der er dog i Investeringsoverblikket i netbanken et såkaldt ”puljekort”, hvor den samlede værdi opdateres én gang om måneden.

Hvad investerer jeg i, når jeg sætter penge ind på min Nykredit PuljeInvest konto?

Hvad du investerer i gennem Nykredit PuljeInvest afhænger af, hvilken af vores puljer, vi kommer frem til, passer til dig. Se hvilke puljer vi har på www.lokalpuljeinvest.dk/nykredit

Jeg sparer op til pension via mit arbejde. Er Nykredit PuljeInvest stadig relevant for mig?

Det kan godt være relevant for dig at spare yderligere op til din pension. Det kan du gøre gennem os. Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få lagt en pensionsplan, der passer til dig og dine drømme om din tid på pension.

Jeg investerer allerede det overskud, jeg kan undvære. Er det bedre at benytte sig af Nykredit PuljeInvest end andre investeringsmuligheder?

Hvilken investeringsløsning, der passer bedst til dig, afhænger blandt andet af din tidshorisont og risikovillighed. samt din samlede økonomi, planer og drømme. Vi vil rigtig gerne være med til at sikre dig både en pensionsopsparing og en investeringsløsning tilpasset dig. Kontakt en rådgiver for en uforpligtende snak.

Hvordan ved man, om man sparer nok op til sin pension?

Du kan finde ud af, om du sparer nok op til din pension ved at tage en snak med din rådgiver om din samlede økonomi og planer og drømme for fremtiden. Sammen laver I en pensionsplan, hvor I sikrer, at du har opsparing, der sikrer dig din ønskede levestandard, samt at du og dine nærmeste er sikret i tilfælde af sygdom eller død.

Kan jeg hæve pengene igen, hvis jeg skal bruge pengene, inden jeg går på pension?

Din pensionsopsparing er som udgangspunkt bundet, til du går på pension. Ønsker du pengene udbetalt før tid, skal du betale en afgift til staten. Vær opmærksom på, at der er et opsigelsesvarsel.

Hvad koster det at have Nykredit PuljeInvest?
Afkast og faktaark

Du finder afkast, faktaark m.v. på www.lokalpuljeinvest.dk/nykredit. Bemærk, at der ikke er taget højde for OpsparingsRabat i de historiske afkast.

Er du klar til fremtiden?

Optimér din pensionsplan

Hvor du er i livet, har betydning for, hvilke overvejelser du skal gøre dig om pension. Vi har samlet en guide til, hvad du skal overveje på hvilke tidspunkter i livet.

Vær forberedt på det uventede med de rette forsikringer

Når du samler bank og forsikring gennem os, får du bedre overblik over din økonomi – og større tryghed i både gode tider, og når skaden sker.

Nykredit Invest-investeringsforening

I Nykredit Invest kan du investere i en række forskellige investeringsafdelinger, som har hver sit særlige fokus - fx lange obligationer, danske aktier, amerikanske aktier, taktisk allokering og Alternativer.