*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1

Investor Insights

Her kan kan du løbende holde dig opdateret med artikler, videoer og podcast med nyheder og emner indenfor formue, pension og investering.

Formue13 min

Få det globale overblik og hør, hvor der er lyspunkter i markedet

Overskrifterne er fyldt med minusord for investorerne her i efteråret. Og hver dag bringer nye til – senest gigantisk renteuro i Storbritannien og gaslækage i Østersøen. Senioranalytiker i Nykredit, Frederik Romedahl Poulsen, tager os med på global rundtur og spotter lyspunkterne i en ellers noget mørk tid.

Formue6 min

Minibudget i Storbritannien banker renten op og pundet i bund

Et minibudget præsenteret af den britiske regering forud for den endelige finanslov, har skabt voldsomme reaktioner på finansmarkedet. Resultatet er endnu højere renter og en stærkt svækket valutakurs. Chefstrateg i Nykredit, Klaus Dalsgaard, beskriver situationen som et blodbad.

Formue4 min

Formueekspert: Vær opmærksom på alternativer til aftaleindlån

Med de markante rentestigninger kan det virke attraktivt at oprette et såkaldt aftaleindlån. Det giver mulighed for højere renter end en almindelig indskudskonto. Men i flere tilfælde kan obligationer være et bedre alternativ. Privatøkonom og formueekspert i Nykredit, Jeanette Kølbek giver her sine bud på mulighederne.

Formue1 min

Det kommer valget i Italien til at betyde

Nykredits chefstrateg Frederik Engholm og senioranalytiker Frederik Romedahl Poulsen kommer med deres forudsigelser af det italienske valg, der finder sted på søndag den 25. september. Her står Italiens yderste højrefløj til at vinde valget. Men på en række afgørende punkter synes kursen ikke så slem som under tidligere populistregeringer.