*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1

Investor Insights

Her kan kan du løbende holde dig opdateret med artikler, videoer og podcast med nyheder og emner indenfor formue, pension og investering.

Investering3 min

Det skete i maj – det skal du holde øje med i juni

Renteforhøjelser og amerikansk gældsloft satte sit præg på Investor Insights i maj måned. Men du også kunne blive klogere på beskatning af afkast og læse om alle de gode grunde til, at Aktiesparekontoen er så populær. Få overblikket her, og se, hvad du skal holde øje med i juni.

Investeringsmarkeder18 min

USA spiller Chicken Game med verdensøkonomien

Biden og McCarthy ræser mod hinanden i hver deres bil i spillet om det amerikanske gældsloft. Men hvem viger først i dette såkaldte Chicken Game? Også i Europa har vi konfrontationer i økonomien lige nu. Nykredits chefanalytiker Frederik Engholm analyserer spillet og konsekvenserne.

Investeringsmarkeder9 min

Elektrificering - en stærk investeringstrend i Europa

En omfattende omstilling af automobilsektoren og et paradigmeskift inden for opvarmningen af boliger gør elektrificering til en stærk investeringstrend i Europa. Nyt Issue Brief fra Nykredit Asset Management zoomer ind på elektrificering.

Investering4 min

Skrappere krav for svanemærkede fonde – Nykredit udvider antallet

Kravene for at få tildelt Svanemærket er for nyligt blevet strammet. Alligevel er alle Nykredits Svanemærkede fonde kommet igennem nåleøjet. Det flugter godt med bankens ambition om at være den førende ansvarlige formueforvalter i Danmark, siger ESG-chef i Nykredit, Søren Larsen.