Nykredit BoligBank 365

Personlig rådgiver, gode boliglån og formuerådgivning. Som BoligBank 365-kunde er du godt hjulpet derhjemme.

BoligBank 365 er til dig, som vælger at samle din boligfinansiering, daglige økonomi og din formue på mindst 500.000 i opsparings- eller pensionsprodukter hos Nykredit eller har en samlet årlig indbetaling til pension på 130.000 kr. Den årlige pensionsindbetaling på 130.000 kr. skal som udgangspunkt ske til en pensionsordning i Nykredit, men en arbejdsgiveradministreret pension, som du ikke kan flytte, kan også tælle med.

Du får din egen personlige rådgiver, der sørger for at komme hele vejen rundt om din økonomi, dit liv og din bolig. Med boligen som omdrejningspunkt får du kvalificeret og professionel hjælp, hvis du skal skifte bolig, eller har brug for sagkyndig vejledning til vedligeholdelse og reparation af dit hjem.

Priserne er ens for alle BoligBank 365 kunder. Og så har du også mulighed for at opnå særlige fordele og priser på dine forsikringer.
Se priser og vilkår 

Vil du vide mere om dine muligheder

Læs mere om Nykredit Bank og vores forskellige kundetilbud, eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Dine fordele

BoligBanken - til dig og din familie

Vi tager udgangspunkt i din og din families samlede brug af Nykredit. Det giver hele familien de samme  gode vilkår og fordele. Har du børn over 18 år, kan du give dem direkte adgang til kundetilbuddene i BoligBanken - også selvom de ikke er boligejere. Det kalder vi Fortrinsret.
Læs mere om Fortinsret

Kom godt videre