Nykredit Bank

Nykredit BoligBank 365

Personlig rådgivning, gode boliglån og formuerådgivning. Som BoligBank 365-kunde er du godt hjulpet derhjemme.

BoligBank 365 er til dig, som vælger at samle din boligfinansiering, daglige økonomi og har investeret din opsparing eller pension på mindst 500.000 kr. hos Nykredit, eller har en samlet boligfinansiering over 2 mio. kr.

Du får din egen personlige rådgiver*, der sørger for at komme hele vejen rundt om din økonomi, dit liv og din bolig. Med boligen som omdrejningspunkt får du kvalificeret og professionel hjælp, hvis du skal skifte bolig, eller har brug for sagkyndig vejledning til vedligeholdelse og reparation af dit hjem.

Priserne er ens for alle BoligBank 365 kunder. Og så har du også mulighed for at opnå særlige fordele og priser på dine forsikringer.
Se priser og vilkår 

*Hvis du er 365-kunde på baggrund af Fortrinsret, har du ikke en fast rådgiver, men modtager personlig rådgivning fra et team af dygtige rådgivere.

Vil du vide mere om dine muligheder

Læs mere om Nykredit Bank og vores forskellige kundetilbud, eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Dine fordele

  • Personlig rådgivning, hele vejen rundt om din økonomi.
  • Enkle og gennemskuelige produkter.
  • Adgang til Nykredit VIP-service.
  • Mulighed for at opnå særlige fordele og priser på dine forsikringer.
  • Mulighed for optjening af SAS EuroBonus Ekstrapoint.
  • Mulighed for at give dine voksne børn fortrinsret til kundetilbuddene i BoligBanken.

BoligBanken - til dig og din familie

Vi tager udgangspunkt i din og din families samlede brug af Nykredit. Det giver hele familien de samme  gode vilkår og fordele. Har du børn over 18 år, kan du give dem direkte adgang til kundetilbuddene i BoligBanken - også selvom de ikke er boligejere. Det kalder vi Fortrinsret:
Læs mere om Fortrinsret

Kom godt videre