Nykredit Bank

Fortrinsret - samme fordele til hele familien

Hvis du er BoligBank 360 eller 365 kunde i Nykredit, kan du give dine børn i alderen 18-35 år adgang til fordelene i Nykredit BoligBank - det kalder vi Fortrinsret.

Med et tilbud om Fortrinsret kan dine børn i alderen 18-35 år få direkte adgang til kundetilbuddet BoligBank – også selvom de ikke ejer en bolig.

Når dit barn fylder 36 år, forsvinder Fortrinsretten. Hvis dit barn inden da har købt sin egen bolig eller har en BoligOpsparing, fortsætter han eller hun selvfølgelig som BoligBank kunde.

Gode fordele og priser

Som BoligBank kunde får de tilbudt fordele og rabatter inden for bank – og naturligvis også inden for boligfinansiering, når de engang selv bliver boligejere. De har også mulighed for at få attraktive priser på forsikringer hos vores samarbejdspartner Privatsikring gennem Nykredit.

Læs mere om forsikring gennem Nykredit.

Sådan giver du dit barn Fortrinsret

Alle BoligBank 360 og 365 kunder kan give Fortrinsret. Du skal kontakte din rådgiver eller Kundeservice på 70 10 90 00. Så sørger vi for, at Fortrinsretten bliver oprettet. Du kan selvfølgelig give alle dine børn Fortrinsret.

Sådan skifter dine børn til BoligBank 360 og 365

Når du som boligejer giver dine børn en Fortrinsret, får de samme vilkår som  BoligBank kunder. De kan herefter selv vælge, om de fx vil være BoligBank 360 kunde – det gør de ved at bruge Nykredit som deres daglige bank. Har de tilmed en formue på mere end 500.000 kr., kan de også blive BoligBank 365 kunde.

Læs mere om Nykredit BoligBank

Ung Konto og Ung Lån med attraktive vilkår

Hvis dine børn er mellem 18-35 år har de adgang til alle de produkter og priser, Nykredit tilbyder unge i den alder – og de kan være bedre end de vilkår, du kan give dem med Fortrinsretten. De får fx gode rentevilkår på både Ung Konto og Ung Lån.

Læs mere om at være Ung i Nykredit: Fordele ved at være BoligBank 365-kunde i Nykredit

Kundetilbud i Nykredit

Private Banking

Har du en investerbar formue på over 2 mio. kr. kan du blive kunde i Nykredit Private Banking.