SAS EuroBonus

Pige i lufthavn

Optjen SAS EuroBonus Ekstrapoint på dine daglige bankforretninger.

Nykredit har indgået et spændende partnerskab med SAS EuroBonus. Det betyder, du kan optjene EuroBonus Ekstrapoint på dine daglige bankforretninger hos Nykredit og få mere ud af både din daglige bank og dit medlemskab af SAS EuroBonus. Det kræver blot, at du er BoligBank 365 eller Private Banking-kunde.

Ekstrapoint på dit Nykredit kreditkort

Du optjener EuroBonus Ekstrapoint, hver gang du bruger dit Nykredit Mastercard eller Visa Infinite – også når du hæver kontanter i automater.

Hvis du er BoligBank 365 kunde, optjener du løbende 10 EuroBonus Ekstrapoint pr. 100 kr. forbrug på dit kreditkort.

Hent vilkår for SAS EuroBonus

Sådan tilmelder du dig

For at tilmelde dig SAS EuroBonus og få Eurobonus Ekstrapoint, skal du kontakte din rådgiver, eller Kundeservice på 70 10 90 00,  kundeservice@nykredit.dk

Bliv medlem af SAS EuroBonus

Som EuroBonus-medlem optjener du point på flyrejser, hotelovernatninger, billeje og endda køb af tøj og dagligvarer. Jo mere du bruger dit kort, jo tættere er du på drømmerejsen. Det er gratis at blive medlem.

Læs mere om SAS EuroBonus

Kom godt videre

Mastercard Gold

Mastercard Gold er kreditkortet til dig, der vil have lidt mere. Kortet giver dig en fleksibel hverdag med op til 45 dages rentefri kreditperiode med et kreditbeløb på op til DKK 100.000.

Mastercard Blue Shopping

Mastercard Blue Shopping er til dig, der ønsker at sikre dine større indkøb.

Mastercard Platinum

Mastercard Platinum er til dig, der lægger vægt på ekstra tryghed og komfort på din rejse inkl. en rejseforsikring som supplement til det blå EU-sygesikringskort.