*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Aktuelt | 2 min

Nykredit er blandt de bedste ifølge bæredygtighedsindeks

Både privatkunder og erhvervskunder scorer Nykredit højt i EPSI’s bæredygtighedsindeks 2023.

Nykredit

Nykredits kunder er enige om, at Nykredit gør det godt på bæredygtighedsområdet. Det viser det nye bæredygtighedsindeks 2023 fra EPSI Rating, der afdækker kundernes tilfredshed med branchen og bankernes bæredygtighedsindsats.

Privatkunderne placerer Nykredit på en tredjeplads i branchen, mens erhvervskunderne har scoret Nykredit til en sikker førsteplads. Nykredit går frem siden sidste år og ligger langt over branchegennemsnittet i begge målinger.

Nykredits kommunikation af arbejdet med bæredygtighedsagendaen bliver vurderet højt af alle kundegrupper. Både privat- og erhvervskunder scorer Nykredit godt over branchegennemsnittet i spørgsmålene om at ’investere i bæredygtig vækst for fremtidige generationer’, at ’stræbe efter økonomisk fremgang uden negativ social eller miljømæssig påvirkning’ og ved ’at tage samfundsansvar’.

”Det er vigtigt for os som foreningsejet virksomhed at bidrage til udviklingen mod et grønnere samfund. Derfor har vi indrettet vores forretning, så det altid er nemt og attraktivt at træffe grønne valg, og på den måde er bæredygtighedsdagsordenen en integreret del af vores forretning. Derfor er vi også utroligt glade for, at vores kunder endnu en gang har vurderet os til at være blandt de banker, som de mener er allerbedst, når det kommer til bæredygtighedsindsatsen i branchen. Det viser, at vores strategiske tilgang til klima- og miljøspørgsmål bliver set og hørt, og at vores kunder sætter pris på at være en del af en foreningsejet bank, der ønsker at være Danmarks samfundsansvarlige finansielle virksomhed,” siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør for Banking i Nykredit, og fortsætter:

Vi lancerer løbende nye tiltag, så vi kan løfte vores grønne indsats, og vi ønsker hele tiden at gøre det nemmere for vores kunder at bevæge sig i en mere klimavenlig retning. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi scorer højest i undersøgelsen blandt erhvervskunder, for vi tror på, at det er sammen med kunderne, vi for alvor kan gøre en forskel.”

I september udkom den årlige kundetilfredshedsmåling fra EPSI Rating. Også her blev Nykredit nummer 3 blandt privatkunder og nummer 1, når det gælder tilfredshed hos erhvervskunder. Læs historien her.

Vil du kontaktes?

Hvis du vil høre mere, kan du blive kontaktet af en rådgiver via knappen herunder.

Relaterede Artikler

Artikel Privatøkonomi
11. June, 2024

Endelig faldt renten

Har du sukket efter lavere rente? Hvis du har et lån med helt kort rente, kan du glæde dig til en rentelettelse allerede 1. juli.
Artikel Bolig
7. June, 2024

Nykredit sænker renten

Nykredit sænker renten for både privat- og erhvervskunder på en række produkter, så det kan blive endnu mere attraktivt at have lån i en foreningsejet bank.
Artikel Privatøkonomi
30. May, 2024

Ny rente til F5- og F3-lån – og nyt rentetillæg til F-kort

Er du en af de 8.000 boligejere, der skal have ny rente på dit F3 eller F5-lån den 1. juli? Eller en af de 16.000 med F-kort, der skal have nyt rentetillæg? Så er det en god idé at læse med her.