*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Erhverv | 3 min

Nykredit tilbyder erhvervskunder adgang til nyt ESG-værktøj

Er du erhvervskunde i Nykredit, kan du nu glæde dig over at få adgang til endnu et ESG-værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med den grønne omstilling.

Nykredit

Det er det unikke samarbejde mellem Rambøll og Nykredit, som erhvervskunderne nu kan nyde godt af. Rambøll har nemlig udviklet en uddannelses- og læringsplatform kaldet Incept Sustainability, som har til formål at hjælpe primært små og mellemstore virksomheder med at komme lettere gennem den grønne omstilling.

Nykredits kunder får adgang til værktøjet helt uden betaling de første to år. Det kan vi, fordi vi er foreningsejet.

Hvad er Incept Sustainability?

ESG-værktøjet Incept Sustainability er først og fremmest rettet mod virksomheder, som ikke har en ESG-afdeling og derfor kan have sværere ved at sætte ressourcer af til at navigere i den seneste udvikling og de nyeste krav inden for området.

Via Incept Sustainability får virksomhederne nem adgang til bl.a.:

  • Korte læringsmoduler med brugbar viden
  • Opdateret viden om ny lovgivning, tendenser og markedsforventninger inden for ESG-området
  • Nyttige redskaber til en grønnere forretningsudvikling
  • Hjælp til væsentligheds-analyse og omstillingsplan

De virksomheder, der allerede er langt i deres grønne omstilling, kan også få gavn af Incept Sustainability, da det er muligt at vælge de delelementer i Incept Sustainability, der passer til den enkelte virksomheds ESG-modenhed.

Endnu et redskab til værktøjskassen

Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit, glæder sig over, at partnerskabet med Rambøll har kastet nye muligheder af sig for Nykredits erhvervskunder:

”Incept er endnu et stærkt redskab i den grønne værktøjskasse, vi ønsker at stille til rådighed for vores erhvervskunder, så vi sammen kan fremtidssikre deres forretningsmodel og åbne døren for nye muligheder.”

Han tilføjer, at en af de mange fordele ved Incept er, at data indtastet i platformen nemt kan integreres med ESG-rapporteringsværktøjet Valified, som mange erhvervskunder i Nykredit har været i gang med at bruge et godt stykke tid.

”Det skal være så nemt som muligt for vores kunder at styrke deres indsats på det grønne område. Derfor er jeg meget tilfreds med, at det efter en god dialog med en af vores andre partnere – nemlig Valified - er lykkedes at finde en løsning, hvor de to systemer understøtter hinanden.”

Læs mere om bæredygtighedsrapportering med værktøjet Valified

I gang med at bruge Incept Sustainability?

Hvis du som erhvervskunde vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan komme godt i gang med at bruge Incept Sustainability, så kontakt din rådgiver.

Relaterede Artikler

Artikel Erhverv
2 min

Niels Hedermann: Vinder af Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris

Mælkeproducent Niels Hedermann bliver kaldt et fyrtårn inden for klima og bæredygtighed i landbruget. Nu har han vundet Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris.

Artikel Erhverv
3 min

Sådan kan du som selvstændig optimere pensionsopsparingen

Knap 200.000 danskere arbejder i egen virksomhed som selvstændige, og mange driver deres virksomhed som en personligt ejet virksomhed med brug af den såkaldte virksomhedsskatteordning. Er du er en af dem, så har du en rigtig god mulighed for at optimere din pensionsopsparing.

Artikel Erhverv
2 min

Nykredit tager førstepladsen i bæredygtighedsindeks

Nykredit tager topplaceringen i EPSI’s Bæredygtighedsindeks 2023 Erhverv. Indekset viser danske erhvervsbankkunders tilfredshed med bankernes bæredygtighedsindsats.