Kickstart din virksomheds bæredygtighedsrapportering med Valified

Valified er et digitalt bæredygtighedsværktøj, som gør det nemt og tidsbesparende for dig at leve op til de stigende rapporteringskrav til bæredygtighed fra både kunder og myndigheder.

Som erhvervskunde giver vi dig gratis adgang til Valified

Sådan styrker Valified din virksomheds konkurrencekraft

Valifieds digitale platform hjælper virksomheder med at imødekomme de mange krav til rapportering, som kommer fra kunder, forbrugere og lovgivere – uden at det vælter budgettet eller tager for meget tid.

FAQ om Valified og bæredygtighedsrapportering

Vi har samlet en række spørgsmål og svar om Valified og bæredygtighedsrapportering (også kaldet ESG-rapportering), og hvorfor netop dette kan hjælpe dig med at blive mere konkurrencedygtig fremover.

Hør mere om dine muligheder

Læs mere om Valified og ESG-rapportering

Pernille Fabricius: ”Det at få en ESG-rating er at blåstemple noget, som virksomheden allerede gør”

NNIT brugte Nykredit som rådgiver i forbindelse med, at IT-virksomheden fik sin første ESG-rating. En proces, som lå i naturlig forlængelse af NNIT’s eksisterende arbejde med ansvarlighed og bæredygtighed.

Om Valified

Valified er en dansk digital platform, der er udviklet i samarbejde med Danmarks Grønne Investeringsfond for at gøre grøn omstilling enkel for virksomheder, og ejes blandt andet af Ørsted og PKA-Pension.

Incept Sustainability

Incept sustainability giver små og mellemstore erhvervskunder adgang til brugbar viden og relevante redskaber, som gør det nemmere at navigere i den seneste udvikling og de nyeste krav inden for ESG-området.