Kickstart din virksomheds bæredygtighedsrapportering med Valified

Valified er et digitalt bæredygtighedsværktøj, som gør det nemt og tidsbesparende for dig at leve op til de stigende rapporteringskrav til bæredygtighed fra både kunder og myndigheder.

Som erhvervskunde giver vi dig gratis adgang til Valified

Med Valified får du:

  • Et digitalt værktøj til at besvare relevante spørgsmål om bæredygtighed
  • Udarbejd professionelle rapporter til revision, kunder og samarbejdspartnere
  • Gratis udvidet support og hjælp hele vejen

 

Sådan styrker Valified din virksomheds konkurrencekraft

Valifieds digitale platform hjælper virksomheder med at imødekomme de mange krav til rapportering, som kommer fra kunder, forbrugere og lovgivere – uden at det vælter budgettet eller tager for meget tid.

FAQ om Valified og bæredygtighedsrapportering

Vi har samlet en række spørgsmål og svar om Valified og bæredygtighedsrapportering (også kaldet ESG-rapportering), og hvorfor netop dette kan hjælpe dig med at blive mere konkurrencedygtig fremover.

FAQ

For at høre mere om dine muligheder, eller for at oprettes som bruger hos Valified skal du først kontakte din Nykredit erhvervsrådgiver i netbanken eller gennem vores kontaktformular.

Herefter vil onboardingen ske i følgende trin:

  1. Du modtager en mail med et link direkte til Valifieds digitale platform og er i gang på mindre end to minutter.
  2. Afgiv dine svar i det brugervenlige flow, og tillad deling af oplysninger. Du har support og hjælp hele vejen.
  3. På siden med virksomhedens overblik kan du følge med og se, hvordan du nemt og effektivt arbejder med bæredygtighed. For eksempel kan du udarbejde jeres egen bæredygtighedsrapport til brug for kunder, investorer, medarbejdere mv. Den kan vises på jeres hjemmeside.

Vi vil gerne i Nykredit sikre, at du som kunde er klar til kommende krav fra kunder og myndigheder, og stå stærkt i konkurrencen om kunder og talent. Derfor stiller vi Valified til rådighed.

Valified er en platform til at gøre det nemt at starte med, og følge op på, sit arbejde med bæredygtighed. Platformen gør det let for jeres virksomhed at rapportere og følge sin udvikling. Samtidig kan du som virksomhedsejer bruge platformen til at udfærdige jeres egen bæredygtighedsrapport, til brug for kunder og interessenter.

Valified er et ledelsesværktøj til at arbejde digitalt og forretningsdrevet med bæredygtighed.

  • Du kan let rapportere om bæredygtighed og let dele data med dine kunder, banker, revisorer mv.
  • Du kan udarbejde kundevendte og professionelle bæredygtighedsrapporter til brug for kunder og interessenter
  • Platformen tager dig i hånden og sørger for at du er klar til kommende lovkrav. Rette viden på rette tid
  • Valified er baseret på gængse standarder for bæredygtighed, fx UN Global Compact, FSRs ESG hoved- og nøgletal og Klimakompasset. Fx følger Valifieds guidede CO2 beregning den model og metode som er i Erhvervsstyrelsens klimakompas. Du kan derfor trygt anvende Valified til din CO2 opgørelse og det koster ikke ekstra. Ønskes yderligere hjælp og rådgivning til opgaven, er der mulighed for tilkøb til lav pris

 

 

Bæredygtighedsrapportering omfatter forhold inden for miljø ( Environmental), sociale forhold (Social) og selskabsledelse (Governance) - det forkortes ofte ESG.

EU har indført, at investorer skal vurdere, hvor ansvarlige virksomheder er inden for miljø, sociale forhold og selskabsledelse. ESG-rapportering er et lovkrav og bliver en vigtig del af fremtiden for virksomheder.
Rapporteringskravene kan virke uoverskuelige og blive en administrativ byrde for dig og din virksomhed. Det vil vi gerne undgå. Med Valified tilbyder vi en digital platform, der gør det nemt for dig at finde, indtaste og opdatere de påkrævede oplysninger.

Der er support via Valified for dig som kunde - alle hverdage 9-16.
Du har altid mulighed for at kontakte Valifieds support via telefon eller chat, hvis du har spørgsmål til jeres arbejde med bæredygtighed på platformen.

Nykredit Valified illustration

Hør mere om dine muligheder

Vil din virksomhed have gavn af at kunne fremvise data fra jeres bæredygtige tiltag? Så kontakt os allerede nu.

Læs mere om Valified og ESG-rapportering

Pernille Fabricius: ”Det at få en ESG-rating er at blåstemple noget, som virksomheden allerede gør”

NNIT brugte Nykredit som rådgiver i forbindelse med, at IT-virksomheden fik sin første ESG-rating. En proces, som lå i naturlig forlængelse af NNIT’s eksisterende arbejde med ansvarlighed og bæredygtighed.

Om Valified

Valified er en dansk digital platform, der er udviklet i samarbejde med Danmarks Grønne Investeringsfond for at gøre grøn omstilling enkel for virksomheder, og ejes blandt andet af Ørsted og PKA-Pension.

ESG Ratings

Nykredit er ratet af MSCI, Sustainalytics og CDP. Deres ratings er baseret på offentlig tilgængelig information og er foretaget uden opfordring fra Nykredit.