Til dig med eget landbrug

Nykredit ErhvervsBank har altid arbejdet for og med landbrugskunder, og det har givet os særlig indsigt i og kompetencer indenfor realkreditfinansiering og driftsfinansiering af landbrugsejendomme.

ESGreenTool - Klimaværktøj til landbruget

I samarbejde med SEGES tilbyder vi alle landbrugskunder gratis adgang til ESGreenTool. Initiativet skal gøre det nemmere for landmænd at vælge grønne løsninger.

Maskinfinansiering til landbruget

Nykredit Leasing gør det nu billigere at finansiere maskiner og andet udstyr til dit landbrug. Du finder et stort udvalg af maskiner og udstyr. Listen er udarbejdet af SEGES under Landbrug og Fødevarer

Spar gebyret på udtagning af landbrugsjord

Som landbrugskunde i Nykredit kan du nu slippe for gebyret, når du indgår en ansøgningsproces om jordfordeling og jordudtagning af lavtliggende lavbundsjord. Jordudtagning er en af de mest effektive måder til at reducere CO2 i landbruget, og et tilskud fra Forenet Kredit gør nu processen billigere.

Vi kender erhvervet og dets udfordringer

Du får ...

Artikel Landbrug
18. December, 2023

Nykredit vil hjælpe landbrugskunder i gang med klimahandlingsplaner og ESG-rapporter

Dansk landbrug er i fuld gang med klimatiltag, men der vil i de kommende år blive stillet flere krav til landbrugere om at dokumentere effekten af grønne initiativer. Derfor vil Nykredit nu med to nye tiltag hjælpe flere kunder i gang med klimahandlingsplaner og ESG-rapporter. Det skal sikre, at de er på forkant med fremtidige regler på området.
Artikel Landbrug
30. August, 2023

Portræt: Fra gummistøvler til grøn omstilling

Hun er vokset op hos en mælkeproducent på Mors og taler passioneret om danske fødevarer, vandkantsdanmark og den grønne omstilling. Mød landbrugsansvarlig i Nykredit Lene Gade Hovmøller.
Artikel Landbrug
20. March, 2023

Kommune og landmænd går sammen om CO2-indsats

Favrskov Kommune og Landboforeningen Kronjylland vil sammen med 30 landmænd bruge ESGreen Tool til at vise, hvor der bør sættes ind.