Til dig med eget landbrug

Nykredit ErhvervsBank har altid arbejdet for og med landbrugskunder, og det har givet os særlig indsigt i og kompetencer indenfor realkreditfinansiering og driftsfinansiering af landbrugsejendomme.

ESGreenTool - Klimaværktøj til landbruget

I samarbejde med SEGES tilbyder vi alle landbrugskunder gratis adgang til ESGreenTool. Initiativet skal gøre det nemmere for landmænd at vælge grønne løsninger.

Maskinfinansiering til landbruget

Nykredit Leasing gør det nu billigere at finansiere maskiner og andet udstyr til dit landbrug. Du finder et stort udvalg af maskiner og udstyr. Listen er udarbejdet af SEGES under Landbrug og Fødevarer

Spar gebyret på udtagning af landbrugsjord

Som landbrugskunde i Nykredit kan du nu slippe for gebyret, når du indgår en ansøgningsproces om jordfordeling og jordudtagning af lavtliggende lavbundsjord. Jordudtagning er en af de mest effektive måder til at reducere CO2 i landbruget, og et tilskud fra Forenet Kredit gør nu processen billigere.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Nykredit Landbrug-nyhedsbrevet er til dig, der arbejder professionelt med landbrug. Her kan du læse om aktuelle emner med relevans for landbruget, ligesom du kan lade dig inspirere af artikler om nye trends i landbruget og af andre dygtige landmænd, som vi ofte tegner portrætter af.

Kvinde på en mark

Vi kender erhvervet og dets udfordringer

Vi har specialiseret os i at yde helhedsrådgivning til landmænd på tværs af privat og erhverv. Det giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste løsninger – både når det gælder dit landbrug og dit privatliv. Du får fx særlige rabatter til hele familien og bedre finansieringsbetingelser for både din bolig og bedrift.

Vi kender dine vilkår og den særlige gejst, det kræver at være landmand, og vi kender erhvervet og dets udfordringer.  Den indsigt er grundlaget for de værktøjer, vi kan tilbyde dig.

Landmand på en mark der taler i telefon

Du får ...

  • En personlig, lokal rådgiver med mange års erfaring og dybdegående indblik i landbrugssektoren
  • Rådgivning, som varetager både din erhvervs- og privatøkonomi og kan skabe synergi på tværs
  • Relevant og målrettet rådgivning alt efter din nuværende situation og fremtidige planer