Til dig med eget landbrug

Nykredit ErhvervsBank har altid arbejdet for og med landbrugskunder, og det har givet os særlig indsigt i og kompetencer indenfor realkreditfinansiering og driftsfinansiering af landbrugsejendomme.

Få en klimauddannelse og brug den nye klimaberegner

I samarbejde med SEGES tilbyder vi alle danske landmænd og landbrugsstuderende en klimauddannelse og et digitalt klimaværktøj. Initiativet skal gøre det nemmere for landmænd at vælge grønne løsninger. Begge tiltag bliver udbudt fra primo 2022.

Læs mere om uddannelsen og klimaberegneren

Grøn Maskinleasing til landbruget

Nykredit Leasing gør det nu billigere at finansiere bæredygtige maskiner og andet udstyr til dit landbrug. Du finder et stort udvalg af maskiner og udstyr, der fremmer den grønne omstilling, og som er udvalgt af SEGES under Landbrug & Fødevarer.

Læs mere om Grøn Maskinleasing

Spar gebyret på udtagning af landbrugsjord

Som landbrugskunde i Nykredit kan du nu slippe for gebyret, når du indgår en ansøgningsproces om jordfordeling og jordudtagning af lavtliggende lavbundsjord. Jordudtagning er en af de mest effektive måder til at reducere CO2 i landbruget, og et tilskud fra Forenet Kredit gør nu processen billigere.

Læs mere om tilskuddet

Vi kender erhvervet og dets udfordringer

Vi har specialiseret os i at yde helhedsrådgivning til landmænd på tværs af privat og erhverv. Det giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste løsninger – både når det gælder dit landbrug og dit privatliv. Du får fx særlige rabatter til hele familien og bedre finansieringsbetingelser for både din bolig og bedrift.

Vi kender dine vilkår og den særlige gejst, det kræver at være landmand, og vi kender erhvervet og dets udfordringer.  Den indsigt er grundlaget for de værktøjer, vi kan tilbyde dig.

Du får ...

  • En personlig, lokal rådgiver med mange års erfaring og dybdegående indblik i landbrugssektoren
  • Rådgivning, som varetager både din erhvervs- og privatøkonomi og kan skabe synergi på tværs
  • Relevant og målrettet rådgivning alt efter din nuværende situation og fremtidige planer

Nyt fra Nykredit Landbrug

Landbrugsdage 2021: Fremtidens landbrug

Landbrugserhvervet er under konstant forandring, og mange landbrug skal generationsskiftes i de kommende år. Derfor inviteres landmænd til arrangement i oktober og november med fokus på generationsskifte og fremtidens ejerformer. Læs mere og tilmeld dig.
Læs mere

Landbruget skal også være konkurrencedygtigt om 30 år

Og i den sammenhæng kan generationsskiftet blive en udfordring, mener Nina Smith, formand for Forenet Kredit.
Læs mere

Man kan vel næppe kalde selvejet en fiasko

Søren Søndergaard, formand for Landbrug & Fødevarer, er femte generation på Baldershave. Han ser store styrker i det familiebaseret landbrug.
Læs mere