Velkommen til Nykredit Private Banking Elite

Nykredit Private Banking Elite er en enhed, der rådgiver særligt formuende kunder i Nykredit.

Par til møde med rådgiver

Specialister til din rådighed

Din Private Banker er altid parat til personligt at varetage dine interesser. Både ved at anvende sin egen ekspertise og gennem Nykredits netværk af specialister inden for formueforvaltning, skat, investering, arv og generationsskifte. Specialister, som du kan trække på, når du har brug for det.

Fordele i Private Banking Elite

Som kunde i Nykredit Privat Banking Elite har du adgang til en række særlige fordele. Fordelene er udviklet specielt til kunder med en kompleks økonomi, hvilket betyder, at du får det bedste, som Nykredit kan levere.

Kvinde giver rådgiver håndtryk

Formueforvaltning

Når investeringsstrategien er fastlagt, er det op til dig, hvor meget du vil involvere dig i processen. Du kan investere på egen hånd ud fra de professionelle analyser om investering, økonomi og aktuelle temaer, som du har adgang til som kunde i Private Banking Elite. Du kan også få en porteføljeplejeaftale, hvor vi investerer på dine vegne.

Webinarer for Private Banking Elite kunder

Hold dig opdateret på finansmarkederne og andre spændende områder med indlæg fra bl.a. vores chefstrateg Frederik Engholm.

Kom godt videre

Bedst til Private Banking

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder og er blevet kåret som det bedste Private Banking-tilbud i Danmark flere gange.

Flexleasing

Vi har gjort flexleasing så enkelt, fleksibelt og gennemskueligt som muligt. Det giver nogle unikke fordele for dig, der gerne vil køre i en bil lidt udover det sædvanlige.

Liebhaverbolig

Der er store følelser og økonomi i spil, når en liebhaverbolig skal sælges. Det kræver lidt ud over det sædvanlige. I samarbejde med Nybolig tilbyder vi et eksklusivt boligsalgskoncept.