Nykredit Markets

Institutions

Afdelingen er kundeansvarlig og indgangspunkt for alle finansielle institutioner på tværs af Nykredit-koncernen og har bl.a. ansvar for kunderelation og samarbejde, KYC & risikovurdering, handelsaftaler & finansielle rammer.

Tre mennesker går på række og snakker forretning

Banks

Vi har tætte bånd til de danske pengeinstitutter og arbejder løbende på at styrke samarbejdet mellem pengeinstitutterne og Nykredit - både i fællesskabet omkring Totalkredit og bilateralt via individuelle skræddersyede løsninger.

Derudover arbejder vi for stærke relationer til udvalgte internationale korrespondentbanker og strategiske samarbejdspartnere for at sikre en stærk infrastruktur, så vi i Nykredit kan udføre internationale finansielle transaktioner for vores kunder.


Institutional Clients

Vi har tætte relationer til institutionelle investorer grundet Nykredits position i det danske realkreditmarked. Dette gælder ift. Liv- & Pensionsselskaber, Forsikringsselskaber, Asset Managers & Hedgefonde i både Danmark og internationalt.

Vi koordinerer Nykredits indsats overfor dette kundesegment på tværs af såvel Banking, Asset Management og Nykredit Portefølje Administration med den ambition at sikre en målrettet og relevant dialog med de enkelte kunder.

 

Kontaktpersoner