*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Inspiration | 2 min

Kunderne har talt: Nykredit er bedst til Private Banking

For syvende år i træk kårer kunderne Nykredit som Danmarks bedste til Private Banking. Det gør de i en netop offentliggjort måling fra analyseinstituttet Kantar Prospera.

Nykredit

I målingen beder Prospera hvert år de danske Private Banking-kunder om at vurdere Private Banking-tilbuddet i deres bank på en række forskellige parametre - og for syvende år i træk er det altså Nykredit, der får den bedste samlede vurdering. Særligt fremhæver kunderne i år Nykredit for Personlig rådgivning, Etiske standarder og Servicemindedness.

Kåringen vækker naturligvis glæde og stolthed hos Nykredit Private Banking.

”Vi er meget glade og taknemmelige over igen i år at modtage denne fine anerkendelse fra vores kunder. Det er naturligvis altid dejligt at modtage anerkendelse for det, man hver dag knokler for at lykkes med – men Prosperas analyse er særlig for os, fordi det her er kunderne selv, der kommer til orde”, siger direktør for Private Banking i Nykredit, Lotte Månsson, og fortsætter.

”Jeg er særligt stolt af, at kunderne igen i år blandt andet anerkender os for vores personlige rådgivning. For et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder er en forudsætning for, at vi kan levere den individuelle og specialiserede rådgivning, de forventer af os – og afgørende for at vi kan udvikle de helt rigtige løsninger, der imødekommer de særlige behov, der følger med en stor formue”.

Financial Times: Best Private Bank in Denmark 2023

Der er også hæder til Nykredit Private Banking fra en anden kant, nemlig fra Financial Times. Finansmediet har netop tildelt - ligeledes for syvende år i træk - Nykredit en Global Private Banking Award for Best Private Bank in Denmark 2023.

Prisen blev overrakt torsdag den 9. november til finansmediets årlige Wealth Management Summit, der sætter fokus på de nyeste strømninger indenfor formueforvaltning og uddeler priser til de banker, der gør det bedst inden for Private Banking.

Læs mere om Nykredit Private Banking her

Relaterede Artikler

Artikel Inspiration
3 min

Nykredit Private Banking kåret som bedst i Danmark

For femte år i træk vinder Nykredit en Global Private Banking Award og kan kalde sig bedst til Private Banking i Danmark.

Artikel Inspiration
3 min

For femte år i træk: Kunderne kårer Nykredit som bedst til Private Banking

Analyseinstituttet Kantar Prospera har spurgt kunderne, hvilken bank der er bedst til Private Banking. For femte år i træk er kunderne i Nykredit mest tilfredse. Det er bl.a. en stærk personlig kontakt og service, der gør forskellen.

Artikel Private Banking
2 min

Nykredit er (stadig) danmarksmestre i Private Banking

Nykredit Private Banking vinder prisen Best Domestic Private Bank in Denmark 2024 ved finansmagasinet Euromoney ’s årlige prisuddeling, og er samtidig for sjette år i træk blandt vinderne til WealthBriefing Awards.