*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Private Banking | 2 min

Nykredit er (stadig) danmarksmestre i Private Banking

Nykredit Private Banking vinder prisen Best Domestic Private Bank in Denmark 2024 ved finansmagasinet Euromoney ’s årlige prisuddeling, og er samtidig for sjette år i træk blandt vinderne til WealthBriefing Awards.

Nykredit

Det er andet år i træk, at Euromoney kårer Nykredit som bedst til Private Banking i Danmark. I år vinder Nykredit også prisen Best for Digital Solutions.

For sjette år i træk er Nykredit Private Banking desuden blandt vinderne ved årets WealthBriefing Awards, som i år hædrer Nykredit med priserne Best Domestic Clients Team, Best Private Bank - Client Service og Private Bank - Talent Management.

I Nykredit Private Banking er man naturligvis stolt over de fem priser.

”Vi er meget beæret over at være blandt vinderne igen i år af priser fra både Euromoney og WealthBriefing – ikke  mindst er det en stor ære at blive anerkendt som bedst i Danmark til Private Banking for andet år i træk. Vi er stolte af alle fem priser, men jeg vil gerne fremhæve prisen for Talent Management, som er et område, vi prioriterer højt. Udvikling af vores dygtige Private Bankere og en styrkelse af vores samarbejde på tværs er afgørende for at skabe fremtidens Private Banking. Vi lever i en verden i forandring, og derfor skal vi evne at navigere i en stadig mere kompleks verden, så vi leverer den bedste helhedsrådgivning til vores kunder”, siger Michael Nordestgaard, fungerende direktør for Nykredit Private Banking Elite.

Prisoverrækkelserne fandt begge sted d. 21. marts i London.

Om Euromoney Awards

  • Euromoney er et hæderkronet finansmedie med hovedsæde i London og 55 år på bagen.
  • Euromoney Awards har eksisteret i mere end 20 år.
  • Vinderne inden for Private Banking-kategorierne udvælges af et panel af professionelle Private Bankere

Om WealthBriefing European Awards

  • WealthBriefing er et Londonbaseret globalt finansmedie som siden 2005 har leveret nyheder og analyser indenfor Wealth Management.
  • WealthBriefing European Awards uddeles i år for 12. gang.
  • Vinderne udvælges af dommere bestående af professionelle branchefolk.

Relaterede Artikler

Artikel Private Banking
3 min

Nykredit er Danmarks - og blandt Europas - bedste til Private Banking

Nykredit Private Banking hædres af Finansmediet Euromoney med prisen Best Domestic Private Bank in Denmark 2023, og høster samtidig anerkendelse fra det britiske finansmedie WealthBriefing, der for femte år i træk sender priser i Nykredits retning.

Artikel Private Banking
3 min

Kundernes dom: Nykredit er (stadig) bedst til Private Banking

For sjette år i træk kårer kunderne Nykredit som Danmarks bedste til Private Banking. Det sker i en netop offentliggjort analyse fra Prospera. Kunderne fremhæver særligt den personlige kontakt og Nykredits kundeservice, investeringskompetencer, rådgivning og etiske standarder

Artikel Private Banking
3 min

Nykredit Private Banking blandt de bedste i Europa

For andet år i træk skiller Nykredit Private Banking sig ud til årets Wealth Briefing European Awards 2022.