Ansvarlige investeringer

Nykredit investerer altid med en ambition om at bidrage positivt til den verden, som vi alle er en del af. Det gælder både, når vi investerer vores kunders penge og vores egne.

Investering med omtanke

Vi mener, at selskaber, der viser omhu og omtanke i forhold til deres kunder, medarbejdere og det øvrige samfund, er mere profitable på den lange bane. Det er ganske enkelt sund fornuft, at de selskaber, der griber muligheden og aktivt ønsker at være en del af løsningen frem for problemet, er bedre investeringer.

Mark, fugle og vindmøller i solnedgang

Rådgivning

I Asset Management står vi til rådighed og rådgiver vores kunder i deres arbejde med ansvarlige investeringer. Ligeledes udarbejder vi kvartalsrapporter og materialer, som kunderne kan bruge til fx direktionsmøder og regnskabsrapportering.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om vores rådgivning. 

Vores produkter

Alle vores ansvarlige investeringer overholder internationale standarder, som fx UNPRI. Derudover tilbyder vi en række løsninger til kunder, der ønsker at gå skridtet videre og investere i ESG, SRI eller særlige bæredygtige rammer.

Bæredygtige Aktier

Engros Globale Aktier Basis ESG

Engros Eurokredit SRI

Engros European High Yield SRI

Europæiske Virksomhedsobligationer SRI

Team

Ansvarlige investeringer

For yderligere spørgsmål eller information kan du kontakte teamet for ansvarlige investeringer.

Andre kompetenceområder

I Asset Management leverer vi produkter inden for en række forskellige kompetenceområder. Læs nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.