Team for Kreditobligationer

I Nykredit Asset Management har vi års erfaring med kreditobligationer og har dedikeret betydelige ressourcer til forvaltningen af disse.

Rasmus Gutknecht, Chef Porteføljemanager photo

Rasmus Gutknecht, Chef Porteføljemanager

Rasmus blev ansat som obligationsforvalter i 2011 i Nykredit Asset Management efter at have arbejdet som obligationsforvalter i Pension Danmark. Derudover har han arbejdet som kreditanalytiker og strateg i Danske Markets. Rasmus er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 2003.

Thomas Frandsen, Senior Porteføljemanager photo

Thomas Frandsen, Senior Porteføljemanager

Janne Bjerregaard, Head of Fixed Income photo

Janne Bjerregaard, Head of Fixed Income

Janne har arbejdet som porteføljemanager i Nykredit Asset Management og Sparinvest siden 2012, og har tidligere været obligationsanalytiker og -dealer i Danske Markets. Hun er uddannet cand.scient.oecon fra Odense Universitet i 1997.

Nicolai Kjer Rasmussen, Chefporteføljemanager photo

Nicolai Kjer Rasmussen, Chefporteføljemanager

Nicolai har arbejdet som porteføljemanager i Nykredit Asset Management siden 2006, og han var tidligere risk manager i Nykredit Bank. Nicolai har derudover også været ansat som økonom hos Realkredit Danmark. Han er uddannet cand.merc. (FIR) fra Handelshøjskolen i Århus i 2000.

Tormod Hagen, Chefporteføljemanager photo

Tormod Hagen, Chefporteføljemanager

Tormod er obligationsforvalter i Nykredit Asset Management, hvor han kom til i 2007. Tidligere har Tormod været porteføljemanager i Nykredit Portefølje Administration, og han er uddannet cand.merc. (AEF) fra Handelshøjskolen i København i 2006.

Carsten Lundtoft, Senior Porteføljemanager photo

Carsten Lundtoft, Senior Porteføljemanager

Carsten har været porteføljemanager i Nykredit Asset Management siden 2011. Tidligere har han været ansat som obligationsanalytiker i Jyske Bank og Nationalbanken. Carsten er cand.merc. (FIN) fra Handelshøjskolen i Århus i 2008.

André Wirth, Senior Porteføljemanager, CFA photo

André Wirth, Senior Porteføljemanager, CFA

André kom til Nykredit Asset Management i 2015. Han har været ansat i Nykredit siden 2011, hvor han tidligere har arbejdet i Corporate Institutional Banking og Nykredit Markets. Inden André kom til Nykredit var han ansat i Saxo Bank Schweiz som Head of Institutional Account Management. André er uddannet lic.rer.pol. fra universitetet i Bern i 2003.

Julius Voigt Følsgaard Wedell-Neergaard, Porteføljemanager photo

Julius Voigt Følsgaard Wedell-Neergaard, Porteføljemanager

Julius har arbejdet som analytiker i Nykredit Asset Management siden 2022, og han var tidligere Analytiker i Nykredit Portefølje Administration samt i Nordea Asset Management. Han er uddannet cand.merc. (MAT) fra Copenhagen Business School i 2019.

Morten Estrup, Porteføljemanager photo

Morten Estrup, Porteføljemanager

Morten har arbejdet som Porteføljemanager i Nykredit Asset Management og Sparinvest siden 2015, og han var tidligere analytiker i Sparinvest. Han er uddannet cand.scient.oecon. fra Københavns Universitet i 2015.

Andre kompetenceområder

I Asset Management leverer vi produkter inden for en række forskellige kompetenceområder. Læs nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.