Team for Kreditobligationer

I Nykredit Asset Management har vi års erfaring med kreditobligationer og har dedikeret betydelige ressourcer til forvaltningen af disse.

Rasmus Gutknecht, Chef Porteføljemanager

Rasmus blev ansat som obligationsforvalter i 2011 i Nykredit Asset Management efter at have arbejdet som obligationsforvalter i Pension Danmark. Derudover har han arbejdet som kreditanalytiker og strateg i Danske Markets. Rasmus er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 2003.

Henrik Jørgensen, Head of Fixed Income

Henrik har arbejdet som obligationsforvalter i Nykredit Asset Management siden 2000. Tidligere har Henrik bl.a. været obligationsanalytiker i Danske Bank og ABN Amro, og han har en uddannelse som cand.scient.oecon. fra Århus Universitet i 1992.

Nicolai Kjer Rasmussen, Chefporteføljemanager

Nicolai har arbejdet som porteføljemanager i Nykredit Asset Management siden 2006, og han var tidligere risk manager i Nykredit Bank. Nicolai har derudover også været ansat som økonom hos Realkredit Danmark. Han er uddannet cand.merc. (FIR) fra Handelshøjskolen i Århus i 2000.

Tormod Hagen, Senior Porteføljemanager

Tormod er obligationsforvalter i Nykredit Asset Management, hvor han kom til i 2007. Tidligere har Tormod været porteføljemanager i Nykredit Portefølje Administration, og han er uddannet cand.merc. (AEF) fra Handelshøjskolen i København i 2006.

Carsten Lundtoft, Senior Porteføljemanager

Carsten har været porteføljemanager i Nykredit Asset Management siden 2011. Tidligere har han været ansat som obligationsanalytiker i Jyske Bank og Nationalbanken. Carsten er cand.merc. (FIN) fra Handelshøjskolen i Århus i 2008.

André Wirth, Senior Porteføljemanager, CFA

André kom til Nykredit Asset Management i 2015. Han har været ansat i Nykredit siden 2011, hvor han tidligere har arbejdet i Corporate Institutional Banking og Nykredit Markets. Inden André kom til Nykredit var han ansat i Saxo Bank Schweiz som Head of Institutional Account Management. André er uddannet lic.rer.pol. fra universitetet i Bern i 2003.

Andre kompetenceområder

I Asset Management leverer vi produkter inden for en række forskellige kompetenceområder. Læs nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.