Team for Kreditobligationer

I Nykredit Asset Management har vi års erfaring med kreditobligationer og har dedikeret betydelige ressourcer til forvaltningen af disse.

Rasmus Gutknecht, Chef Porteføljemanager

Rasmus blev ansat som obligationsforvalter i 2011 i Nykredit Asset Management efter at have arbejdet som obligationsforvalter i Pension Danmark. Derudover har han arbejdet som kreditanalytiker og strateg i Danske Markets. Rasmus er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 2003.

Thomas Frandsen, Senior Porteføljemanager

Janne Bjerregaard, Head of Fixed Income

Janne har arbejdet som porteføljemanager i Nykredit Asset Management og Sparinvest siden 2012, og har tidligere været obligationsanalytiker og -dealer i Danske Markets. Hun er uddannet cand.scient.oecon fra Odense Universitet i 1997.

Nicolai Kjer Rasmussen, Chefporteføljemanager

Nicolai har arbejdet som porteføljemanager i Nykredit Asset Management siden 2006, og han var tidligere risk manager i Nykredit Bank. Nicolai har derudover også været ansat som økonom hos Realkredit Danmark. Han er uddannet cand.merc. (FIR) fra Handelshøjskolen i Århus i 2000.

Tormod Hagen, Chefporteføljemanager

Tormod er obligationsforvalter i Nykredit Asset Management, hvor han kom til i 2007. Tidligere har Tormod været porteføljemanager i Nykredit Portefølje Administration, og han er uddannet cand.merc. (AEF) fra Handelshøjskolen i København i 2006.

Carsten Lundtoft, Senior Porteføljemanager

Carsten har været porteføljemanager i Nykredit Asset Management siden 2011. Tidligere har han været ansat som obligationsanalytiker i Jyske Bank og Nationalbanken. Carsten er cand.merc. (FIN) fra Handelshøjskolen i Århus i 2008.

André Wirth, Senior Porteføljemanager, CFA

André kom til Nykredit Asset Management i 2015. Han har været ansat i Nykredit siden 2011, hvor han tidligere har arbejdet i Corporate Institutional Banking og Nykredit Markets. Inden André kom til Nykredit var han ansat i Saxo Bank Schweiz som Head of Institutional Account Management. André er uddannet lic.rer.pol. fra universitetet i Bern i 2003.

Julius Voigt Følsgaard Wedell-Neergaard, Porteføljemanager

Julius har arbejdet som analytiker i Nykredit Asset Management siden 2022, og han var tidligere Analytiker i Nykredit Portefølje Administration samt i Nordea Asset Management. Han er uddannet cand.merc. (MAT) fra Copenhagen Business School i 2019.

Morten Estrup, Porteføljemanager

Morten har arbejdet som Porteføljemanager i Nykredit Asset Management og Sparinvest siden 2015, og han var tidligere analytiker i Sparinvest. Han er uddannet cand.scient.oecon. fra Københavns Universitet i 2015.

Andre kompetenceområder

I Asset Management leverer vi produkter inden for en række forskellige kompetenceområder. Læs nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.