Maskinsamarbejde høster grønne fordele

Jens Ejnar, Jens og Søren

Jens Ejner Larsen og Jens Hovalt Bertelsens partnerskab bliver nu endnu grønnere, efter de har leaset en ny mejetærsker og kartoffellægger gennem Nykredit Leasing. Siden september 2020 har det været muligt for eksisterende bank- og/eller realkreditkunder i Nykredit at finansiere maskiner og redskaber, der fremmer den grønne omstilling, på særdeles fordelagtige vilkår.

Relaterede Artikler

Landbrug | 4 min

Nykredit vil hjælpe landbrugskunder i gang med klimahandlingsplaner og ESG-rapporter

Dansk landbrug er i fuld gang med klimatiltag, men der vil i de kommende år blive stillet flere krav til landbrugere om at dokumentere effekten af grønne initiativer. Derfor vil Nykredit nu med to nye tiltag hjælpe flere kunder i gang med klimahandlingsplaner og ESG-rapporter. Det skal sikre, at de er på forkant med fremtidige regler på området.
Landbrug | 5 min

Portræt: Fra gummistøvler til grøn omstilling

Hun er vokset op hos en mælkeproducent på Mors og taler passioneret om danske fødevarer, vandkantsdanmark og den grønne omstilling. Mød landbrugsansvarlig i Nykredit Lene Gade Hovmøller.
Landbrug | 4 min

Kommune og landmænd går sammen om CO2-indsats

Favrskov Kommune og Landboforeningen Kronjylland vil sammen med 30 landmænd bruge ESGreen Tool til at vise, hvor der bør sættes ind.