Acubiz rejseafregning - få kontrol over din virksomheds udgiftsbilag

Vi samarbejder nu med Acubiz. Med Acubiz rejseafregning hjælper vi dig med at håndtere og dokumentere indkøb på firmakort, kontantudlæg og firmarelateret kørsel – uanset din virksomheds størrelse.

Mand viser sin mobiltelefons skærm

Firmakort og app taler samme sprog

Vi har indgået et samarbejde med Acubiz. Og som Nykredit erhvervskunde har du mulighed for at tilkøbe Acubiz rejseafregnings-appen. 

Dit Nykredit Mastercard Business taler sammen med Acubiz rejseafregning, og derfor bliver det utrolig nemt for dig at håndtere erhvervsrelaterede udgifter: Foretag dit indkøb, tag et billede af kvitteringen gennem appen og indtast ganske få informationer - så er dokumentationen på plads med det samme.

Dit indkøb registreres automatisk i appen og matches med den rette kvittering samt de indtastede informationer. Udgiftsbilaget sendes automatisk til godkendelse og videre i systemet til økonomiafdelingen for afsluttende bogføring.

Acubiz rejseafregning, dit firmakort og dit økonomisystem taler sammen, og du får derfor digital dokumentation på alle udgiftstransaktioner.

Mand bruger mobil ved sin arbejdsplads

Det får du:

 • Automatisk match med Nykredit Mastercard Business debit- og kreditkort
 • Håndtering af kontantudlæg
 • Kørselsafregning
 • Godkendelsesproces
 • Standardintegration til e-conomic eller Dinero*
 • Eksport af transaktioner til indlæsning i de mest anvendte økonomi- og lønsystemer
 • Administration af kontoplan og brugere
 • App til både mobil og web.

*Integration til andre økonomi- og lønsystemer kan udvikles efter behov. Kontakt Acubiz og hør mere om mulighederne.

Mobiltelefon i hånd

Sådan kommer du i gang

Her kan du blive klogere på processen, hvis du ønsker at bestille Acubiz rejseafregning.

 1. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at få Acubiz. Du kan fx skrive til din erhvervsrådgiver i Netbanken eller ringe til Kundeservice erhverv på 70 10 90 10.
 2. Er Acubiz rejseafregning det rigtige værktøj for dig og din virksomhed, så hjælper vi med at kontakte Acubiz.
 3. Du bliver kontaktet af en konsulent fra Acubiz, der guider dig igennem hele onboarding-processen og opsætningen af Acubiz rejseafregning.
 4. Har du spørgsmål til Acubiz rejseafregnings-værtøjet under eller efter onboardingen, så er Acubiz-konsulenten klar til at hjælpe.

Hør mere om dine muligheder for Acubiz rejseafregning

Vil du høre mere om Acubiz rejseafregning eller bestille løsningen, så kontakt din erhvervsrådgiver i netbanken. Du kan også ringe til erhvervsservice på 70 10 90 10 eller udfylde vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.