Team for Manager Selection

Manager Selection foretager en uvildig udvælgelse af "byggeklodser" til sammensætning af balancerede mandater i Nykredit Asset Management – dvs. porteføljer i Nykredit sammensættes ikke kun af Nykredit-produkter, men af de bedste inden for hver enkelt disciplin. Vi har dedikeret betydelige ressourcer til Manager Selection i Nykredit Asset Management.

Ulla Agesen, Head of Alternative Investment & Manager Selection

I 2011 blev Ulla ansat som senior porteføljemanager i Nykredit Asset Management og blev primo 2012 udnævnt til Head of Manager Selection. Tidligere har Ulla blandt andet arbejdet som UK Head of Equity Investment Management hos Aon Hewitt i London og som underdirektør i Kirstein Finans A/S. Ulla er uddannet cand.merc. (FIR) fra Handelshøjskolen i Århus i 2000.

Martin Munkesø, Senior Porteføljemanager

I 2012 blev Martin ansat som senior portefølje manager i Nykredit Asset Management. Tidligere har Martin blandt andet arbejdet som Head of Due Diligence hos The International Woodland Company og som økonom i TDC's hovedkontor. Martin er uddannet cand.merc. (FIR) fra CBS i 2003, MBA fra Case Western Reserve University i USA i 2004 og er CFA Charterholder.

Toke Demant, Specialist

I 2014 blev Toke ansat som del af Nykredits 1 årige Graduate Program, som var dedikeret til Manager Selection. Toke afsluttede Graduate-programmet i 2015, hvorefter han blev fastansat i Manager Selection. Tidligere har han arbejdet som studentermedhjælper i Novo A/S. Toke er uddannet cand.merc. (FIR) fra CBS i 2014.

Andre kompetenceområder

I Asset Management leverer vi produkter inden for en række forskellige kompetenceområder. Læs nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.