Kundernes dom: Nykredit er (stadig) bedst til Private Banking

For sjette år i træk kårer kunderne Nykredit som Danmarks bedste til Private Banking. Det sker i en netop offentliggjort analyse fra Prospera. Kunderne fremhæver særligt den personlige kontakt og Nykredits kundeservice, investeringskompetencer, rådgivning og etiske standarder

I analysen beder Prospera de danske private banking-kunder om at vurdere, hvordan de oplever private banking-tilbuddet i deres bank. I alt bliver kunderne bedt om at forholde sig til 13 forskellige parametre, og for sjette år i træk er det Nykredit, der får den bedste vurdering. Det vækker naturligvis glæde og stolthed hos direktør for Private Banking i Nykredit, Lotte Månsson:

”Vi er meget stolte over at få denne store anerkendelse for sjette år i træk. Prosperas analyse er særlig for os, fordi det her er kunderne, der kommer til orde. Vi sætter en ære i at være tæt på og have indgående kendskab til, hvad der er vigtigst for vores kunder lige nu, og målretter blandt andet nye, attraktive investeringsmuligheder, ligesom vi løbende indgår nye samarbejder, så vi imødekommer vores kunders behov. Kåringen er et stort skulderklap til vores stærke hold, og vi fortsætter vores arbejde med at yde det allerbedste for vores kunder,” siger Lotte Månsson.

Financial Times: Best Private Bank in Denmark 2022

Der er også hæder til Nykredit Private Banking fra en anden kant, nemlig fra Financial Times. Finansmediet har netop tildelt - ligeledes for sjette år i træk - Nykredit en Global Private Banking Award for Best Private Bank in Denmark 2022.

Prisen blev overrakt i slutningen af sidste uge til finansmediets årlige Wealth Management Summit, der sætter fokus på de nyeste strømninger indenfor formueforvaltning og uddeler priser til de banker, der gør det bedst inden for private banking.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Skriv til os her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Relaterede Artikler

Private Banking | 3 min

Nykredit Private Banking blandt de bedste i Europa

For andet år i træk skiller Nykredit Private Banking sig ud til årets Wealth Briefing European Awards 2022.
Rådgivning | 3 min

Nykredit Private Banking kåret som bedst i Danmark

For femte år i træk vinder Nykredit en Global Private Banking Award og kan kalde sig bedst til Private Banking i Danmark.
Rådgivning | 3 min

For femte år i træk: Kunderne kårer Nykredit som bedst til Private Banking

Analyseinstituttet Kantar Prospera har spurgt kunderne, hvilken bank der er bedst til Private Banking. For femte år i træk er kunderne i Nykredit mest tilfredse. Det er bl.a. en stærk personlig kontakt og service, der gør forskellen.