Nykredit er Danmarks - og blandt Europas - bedste til Private Banking

Awards 2023

Nykredit Private Banking hædres af Finansmediet Euromoney med prisen Best Domestic Private Bank in Denmark 2023, og høster samtidig anerkendelse fra det britiske finansmedie WealthBriefing, der for femte år i træk sender priser i Nykredits retning.

Euromoney har de sidste 20 år årligt uddelt priser inden for private banking globalt og lokalt, og står dermed bag en af de ældste priser på området. Kåringen af Nykredit Private Banking som bedst i Danmark er derfor et skulderklap med en vis vægt, siger direktør for Nykredit Private Banking, Lotte Månsson:

”Vi er meget stolte over, at Euromoney kårer os som bedst til private banking i Danmark. Bag kåringen står eksperter, der kender Private Banking-disciplinen, kunderne og markedet indgående. Det er en anerkendelse, vi er rigtig glade for,” siger Lotte Månsson.

Vinder for femte år i træk

I skarp konkurrence med de største spillere i Europa, vinder Nykredit Private Banking desuden de to priser Best Domestic Clients Team og Best Private Bank Talent Management ved årets Wealth Briefing Awards. Priserne uddeles af det britiske finansmedie WealthBriefing af en uafhængig dommerkomite, som hvert år udpeger de bedste aktører inden for private banking i Europa. Det er tredje år i træk, at Nykredit Private Banking vinder i netop de to kategorier - og femte år i træk, at Nykredit er blandt vinderne ved Wealth Briefing Awards.

Prisen Best Domestic Client Team – Europe er en hæder til Nykredits samlede tilbud til private banking-kunder, mens prisen Best Private Bank for Talent Management er en anerkendelse af evnen til at rekruttere og udvikle dygtige medarbejdere.

En stolt og ydmyg Private Banking-direktør

De tre priser vækker stor glæde hos Private Banking-direktøren:

”Vi er glade for at modtage tre fine priser fra henholdsvis Euromoney og Wealth Briefing. De er anerkendelse til alle vores dedikerede og dygtige kolleger i Nykredit Private Banking. Vi drevet af at udvikle løsninger, der er målrettet de særlige behov, der følger med en større formue. Og ikke mindst er vi drevet af at skabe et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder. Det er nemlig en forudsætning for, at vi kan komme hele vejen rundt om de behov og ønsker, der udvikler og forandrer sig gennem et langt liv. Derfor er vi også glade for at vinde prisen for Best Private Bank for Talent Management. For det er selvfølgelig afgørende for, at vi kan indfri vores høje ambitioner, at vi formår at tiltrække, motivere og udvikle dygtige og passionerede medarbejdere,” siger Lotte Månsson.

Relaterede Artikler

Private Banking | 2 min

Nykredit er (stadig) danmarksmestre i Private Banking

Nykredit Private Banking vinder prisen Best Domestic Private Bank in Denmark 2024 ved finansmagasinet Euromoney ’s årlige prisuddeling, og er samtidig for sjette år i træk blandt vinderne til WealthBriefing Awards.
Private Banking | 3 min

Kundernes dom: Nykredit er (stadig) bedst til Private Banking

For sjette år i træk kårer kunderne Nykredit som Danmarks bedste til Private Banking. Det sker i en netop offentliggjort analyse fra Prospera. Kunderne fremhæver særligt den personlige kontakt og Nykredits kundeservice, investeringskompetencer, rådgivning og etiske standarder
Private Banking | 3 min

Nykredit Private Banking blandt de bedste i Europa

For andet år i træk skiller Nykredit Private Banking sig ud til årets Wealth Briefing European Awards 2022.