Et kreditkort, der kan lidt mere

Med en Private Banking Ultima eller Private Banking Ultima+ aftale har du mulighed for at få det eksklusive, sorte World Elite Mastercard. Med kortet får du adgang til en række services og fordele, der er nøje udvalgt til at give dig mere overskud. Læs mere her om World Elite Mastercard og de fordele, du har i vente.

Udvidet forsikringsdækning, større rabatter på billeje og en concierge service, der går dét ekstra stykke for dig, er blot nogle af de forbedringer, der hører med det nye kreditkort. Derudover følger en række rabatter og fordele på hotelleje, ferieplanlægning og livsstilsprodukter.

Med kortet i hånden har du og din familie mulighed for at benytte jer af alle fordelene hele året rundt – og de ligger let tilgængeligt i PB Ekstra, som du kan tilgå via din netbank.

Kortet købes som en del af Ultima eller Ultima+ pakkerne, og til World Elite Mastercard følger muligheden for at få et Family-kort, så det er nemt for alle at få glæde af fordelen.

Services, der giver dig overskud

Rejseforsikringen tilbydes gennem AIG, og er forbedret på en række punkter:

  • Sikrede personer omfatter nu også børnebørn under 18
  • Kompensation allerede efter 3 timers venten i lufthavnen mod tidligere 4 timer 
  • Flere forhold omkring sygeledsagelse er forbedret
  • Flere dækningssummer er forhøjet, bl.a. ved billeje, privatansvar og overfald 

Hvis du har brug for at benytte dig af din rejseforsikring, skal du kontakte AIG enten gennem deres skadesformular eller på telefon +45 91 37 53 00 (hverdage mellem kl. 8-16)

Se sammenligning mellem forsikringsdækningerne:

Få hjælp 24 timer i døgnet med alt fra at booke rejser og skaffe billetter til at bestille gaver og planlægge næste restaurantbesøg.

Hertz: Som medlem kan du få eksklusive fordele som 10% rabat på bilreservationer, 25% rabat på autostole og  opgradering af bilklasse.

Avis: Som medlem kan du få eksklusive fordele som gratis ekstrafører og opgradering af bilklasse.

Få 12% rabat på Heathrow Express, som er den hurtigste og mest praktiske vej til at rejse mellem Heathrow Central og London Paddington. Du undgår kø, propper og stop undervejs på turen, der kun tager 15 minutter.

Som medlem kan du få eksklusive fordele som medlemspriser, gratis internet og velkomstfaciliteter samt værelsesopgradering.

Med World Elite Mastercard modtager du op til 6% ”cashback” ved hver reservation i form af en synlig kredit, du kan bruge på din næste reservation.

Fordele til et liv i luften

Optjen Ekstrapoint, som kan bruges på alt fra flyrejser til dagligvarer, på dine daglige bankforretninger, hver gang du bruger dit Nykredit kreditkort – også når du hæver kontanter i automater.

Adgang til afslapning, forfriskninger og kontorfaciliteter i alle større lufthavne – uanset flyselskab og billetkategori.

Forsød tilværelsen

Få 10% rabat og gratis fragt på et omfattende udvalg af luxury fashion, du ikke finder andre steder.

Få 15% rabat på den verdensomspændende, italienske og online livsstilsbutik indenfor mode, design og kunst

Få 20% rabat på over 22.000 af de bedste skønhedsprodukter indenfor hud- og hårpleje, kosmetik og duft.

Den evidensbaserede meditationsapp er til for at forbedre sundhed og lykke verden over ved at inspirere, guide og støtte dig til at opbygge sunde og holdbare rutiner, der varer livet ud.

Få adgang til dine fordele

Du kan tilgå alle fordele og services via vores platform PB Ekstra. PB Ekstra er tilgængelig i din mobil- og netbank samt ved klik på knappen herunder. 

 

Log på PB Ekstra