Vil du gerne vide mere om dine investeringer?

Måske du jævnligt tjekker din netbank for at se, om værdien på dine investeringer er steget eller faldet. Men vidste du, at du også har adgang til daglig info om de vigtigste markedsnyheder, der påvirker dine investeringer og let kan se, hvordan dine enkelte investeringer bidrager til det samlede afkast?

Måske du har bemærket, at der i løbet af 2020 er kommet et bedre og mere overskueligt overblik over dine investeringer i netbanken. Men kender du alle de muligheder, der gemmer sig i dit Investeringsoverblik? Vi guider her vej til nogle af de mest nyttige funktioner.

Det store overblik

Du finder linket til dit Investeringsoverblik i menuen til venstre, når du er logget ind i Netbanken. Trykker du på linket, dukker nedenstående skærm op. Her kan du på det blå kort se den samlede værdi af alle dine investeringer. Det kan omfatte alt fra dine frie depoter og pensioner til aktiesparekontoen.

Nedenunder kan du se et hvidt kort for hvert enkelt depot inkl. depoter, du i øvrigt måtte have fuldmagt til. Her kan du også vælge, hvilken tidsperiode du ønsker at se, og hvis du klikker ind på det enkelte depot, får du adgang til oplysninger om beholdning, fordeling på aktier, obligationer, investeringsfonde etc., transaktioner og afkast.

Trykker du på funktionen ’Se samlet overblik’ i det nederste højre hjørne i det blå felt, har du mulighed for at se værdien af samtlige depoter inkl. de depoter, du har fuldmagt til.

 

Investeringsoverblik_forsiden.PNGKlik på billedet for at se det i større version (nyt vindue).

Markedsoverblikket: Hvis du vil vide mere om, hvad der påvirker dine investeringer

Scroller du lidt længere ned på siden, finder du et link til markedsoverblikket.

Investeringsoverblik_2_ny.PNG

Klik på billedet for at se det i større version (nyt vindue).

Markedsoverblikket åbner i en ny side og viser kurser, børsinfo og nyheder for udvalgte markeder og regioner. Her får du aktuel information om, hvordan det går med de største enkeltaktier, og hvad der påvirker udviklingen på de forskellige markeder. Det er også her, at du kan finde det nyhedsoverblik, som Nykredits strategteam sender ud alle hverdage, og som du har fri adgang til som Private Banking-kunde.

Investeringsoverblik_marked_2.png

Klik på billedet for at se det i større version (nyt vindue).

Dyk ned i de enkelte depoter

På forsiden kan du vælge at dykke ned i de enkelte depoter, hvor du finder mere detaljeret info om investeringerne. Under punktet ’Udvidet beholdning og afkast’ i menuen til højre kan du bl.a. se, hvordan de enkelte aktier og fonde har udviklet sig og finde info om, hvilken kurs du i sin tid købte dine investeringer til, og hvordan den har udviklet sig siden. Du finder også en let adgang til Investor Insights, hvor du hver uge kan finde nye analyser og nyheder om investering.

Investeringsoverblik_4_ny.PNG

Klik på billedet for at se det i større version (nyt vindue).

Der vil løbende komme nye forbedringer af investeringsoverblikket i netbanken i 2021. Vi arbejder bl.a. på at gøre handelsprocesserne hurtigere, lige som det er en høj prioritet at kunne tilbyde hurtigere, opdaterede kurser på udenlandske aktier.