*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Private Banking | 3 min

Nykredit Private Banking blandt de bedste i Europa

For andet år i træk skiller Nykredit Private Banking sig ud til årets Wealth Briefing European Awards 2022.

Nykredit

Det er i skarp konkurrence med de største spillere i Europa, at Nykredit Private Banking netop er blevet kåret som vinder af kategorierne Best Domestic Clients Team og Best Private Bank Talent Management ved årets Wealth Briefing Awards.

Priserne uddeles af det britiske finansmedie WealthBriefing, og juryen består af en uafhængig dommerkomite, som hvert år peger på de bedste aktører inden for private banking i Europa.

En helt særlig kundeoplevelse

Det er andet år i træk, at Nykredit Private Banking vinder i netop de to kategorier og fjerde år i træk, at Nykredit er blandt vinderne ved Wealth Briefing Awards. Den ene pris tildeles på baggrund af Nykredits samlede tilbud til private banking-kunder, og den anden pris for evnen til at rekruttere og udvikle dygtige medarbejdere.

De to priser vækker stor glæde hos Lotte Månsson, der er direktør for Nykredit Private Banking:

”Vi er enormt stolte over, at vi igen i år modtager anerkendelse for vores kundeoplevelse. At det tilmed er i europæisk sammenhæng, at vi udmærker os, gør mig ekstra stolt. Hver dag går vi på arbejde for at udvikle løsninger, der er målrettet de særlige behov, der følger med en større formue, og samtidig skabe et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder. For os er den personlige relation med kunderne helt afgørende for at komme hele vejen rundt om de behov og ønsker, der løbende ændrer sig gennem et langt liv,” siger Lotte Månsson og fortsætter:

”Vi kan kun lykkes med at skabe værdifulde kundeoplevelser, hvis vi formår at tiltrække, fastholde, motivere og udvikle dygtige og passionerede medarbejdere, og derfor gør det mig glad, at Nykredit også bliver fremhævet for vores evne til at udvikle talenter.”

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Skriv til os her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mere om Private Banking

Bedst til Private Banking

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder og er blevet kåret som det bedste Private Banking-tilbud i Danmark flere gange.

Private Banking

Du og din formue fortjener den bedste rådgivning – og hos Nykredit Private Banking får du kvalificeret modspil og kompetent medspil.

Læs nyheder om investering på Investor Insights

Hold dig opdateret med artikler, videoer og de nyeste podcasts om aktuelle finansnyheder på Nykredit Investor Insights.