World Elite Mastercard

Et eksklusivt kreditkort, der kan lidt mere end mange andre.

De fleste af vores kunder har et kreditkort, som giver fordele på udvalgte områder. Med det eksklusive World Elite Mastercard-kreditkort hæver vi overliggeren. Kortet giver dig et stort udvalg af muligheder inden for rejser, mad, shopping og livsstil generelt.

Som kunde i Private Banking Elite får du adgang til en digitalt selvbetjeningsunivers, PB Ekstra, hvor du har overblik over alle de eksklusive fordele og service, der følger med kortet.

Kom godt i gang

Du kommer nemt i gang med at bruge dit nye World Elite Mastercard. Du kan gøre et af følgende:

  1. I mobil- og netbank: Vælg "Kort" i menuen og aktivér kortet. 
  2. Ring på +45 44 89 73 50. Hav kort og aktiveringsnummer klar. Dit aktiveringsnummer er tallet 0 + de sidste 4 cifre af dit cpr-nr.

Når du aktiverer dit World Elite Mastercard, accepterer du samtidig brugerreglerne, forsikringsbetingelser og priser for kortet, som du finder her.

Overskud i lommestørrelse

Udvidet forsikringsdækning, større rabatter på billeje og en concierge service, der går dét ekstra stykke for dig, er blot nogle af de forbedringer, der hører med det nye kreditkort. Derudover følger en række rabatter og fordele på hotelleje, ferieplanlægning og livsstilsprodukter. Via portalen, PB Ekstra, kan du tilgå alle dine fordele og services.