Kunderne kårer Nykredit som bedst til Private Banking

For sjette år i træk er Private Banking-kunderne i Nykredit de mest tilfredse. Det er bl.a. en stærk personlig kontakt og service, der gør forskellen.

Din tryghed i hverdagen

Som Private Banking- og Private Banking Elite-kunde er du i trygge hænder. Det gælder Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid, du sparer, den ro, som følger med et komplet overblik, og den frihed, som investering med omtanke skaber.

Private Banking

Private Banking er til dig med en investerbar formue mellem 2 og 7 mio. kr., som gerne vil have personlig og individuel rådgivning. Du får en personlig Private Banker som fast rådgiver og sparringspartner.

Private Banking Elite

Private Banking Elite er til dig med en investerbar formue på over 7 mio. kr., som ønsker et helhedsorienteret økonomisk perspektiv og individuel service. Du får et personligt rådgivningsteam med en Private Banker i spidsen.

Wealth Briefing European Awards 2022: Nykredit blandt de bedste i Europa

For andet år i træk skiller Nykredit Private Banking sig ud til årets Wealth Briefing European Awards 2022. Læs mere om kåringen her.

Læs mere

Vi har vundet Morningstar-priser for 5. år i træk

Nykredit Invest har vundet Morningstars tre hovedpriser for bedste fondshus, og har i alt indsamlet 5 ud af 8 mulige priser i 2022. Læs mere om Morningstar-priserne her.

Læs mere på nykreditinvest.dk