*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1

Aktuelle nyheder bolig- og privatøkonomi

Her kan kan du løbende holde dig opdateret med artikler, videoer og podcast med nyheder og emner indenfor bolig- og privatøkonomi

Privatøkonomi3 min

Nykredit justerer renten på billån - og lancerer nyt lån for plugin-hybridbiler

Oven på de seneste rentestigninger tilpasser Nykredit nu renten på billån. Samtidig lancerer Nykredit et nyt lån for plugin-hybridbiler, så Grønt Billån fremadrettet kun gælder for el- og brintbiler.

Bolig5 min

Fra nytår bliver disse boligejere ramt af højere renter – fra flere sider

Har du et F-kort-lån i Totalkredit? I så fald betyder det, at din månedlige ydelse snart vil stige. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan stigningerne berører dig, og hvor meget ekstra du skal betale.

Privatøkonomi4 min

Forskudsopgørelse – det skal du være opmærksom på

Man bør altid tjekke sin forskudsopgørelse igennem, men i år er det en god idé at være ekstra grundig. Privatøkonom og formueekspert i Nykredit Jeanette Kølbek fortæller her, hvad du skal være særligt opmærksom på.

Bolig3 min

Venter du også på fjernvarme? Så brug ventetiden på at energioptimere

Opvarmer du din bolig med et pille- eller gasfyr? Mens du venter på fjernvarme kan det være en god idé at orientere sig om alternative varmekilder og energioptimering af boligen. Her er en guide til, hvad du kan gøre.

Alle indsigter
Filtrér på type

Alle filtre slået fra

{{currentPageNumber}} / {{totalPageNumber}}