Klart, du får billige grønne lån

Vi mener, det skal være billigere at være grøn end at være ligeglad. Så selvfølgelig får du billige lån til fx elbil eller energirenovering af din bolig, hvis du samler din økonomi og boligfinansiering hos os. Fordi Nykredit er en foreningsejet bank, får du en række grønne fordele.

Ja, du sparer på gebyrerne

Vi synes, du skal have penge tilbage for nogle af de gebyrer, du betaler i løbet af året, fx på betalingskort. Og i 2024 har vi givet 125 mio. kr. tilbage til vores kunder alene i KundeRabat. Det er en af de fordele, du får, hvis du samler din økonomi og boligfinansiering hos os.

Absolut, du får rabat på udvalgte bankboliglån

Kan du komme til at skylde mindre, bare fordi vi er ejet af en forening? Ja, fordi vi har en forening i ryggen, kan du få rabat på nogle af de bankboliglån, vi tilbyder. Rabatten er på 0,20% om året af lånets restgæld. Du reducerer altså restgælden, så du kommer til at skylde mindre – uden at røre en finger.

ForeningsFordele i kroner og øre

Prøv vores beregner og se, hvilke fordele du kan få som kunde i en foreningsejet bank.

ForeningsFordele

Her kan du se, hvem der har adgang til ForeningsFordelene.

Indtil videre gælder ForeningsFordele til og med 2024. Fordelene BoligRabat og KundeKroner gælder dog indtil videre helt til og med 2027. Hvor store dine fordele herefter kan blive, afhænger bl.a. af, hvor godt det går i Totalkredit og Nykredit.

Ja, du får automatisk de ForeningsFordele, der er knyttet til dit kundeengagement.

At du har din daglige økonomi i Nykredit betyder, at det er her, du har din NemKonto.