Lad os investere for dig

Har du ikke selv tid til at pleje dine investeringer, eller har du bare lyst til at bruge tiden på noget andet, så overlad investeringerne til os.

Uanset om det er din opsparing eller pension, du gerne vil investere, kan du trygt overlade dine investeringer til os. Vi har mange års erfaring med investering af vores kunders penge, og vi vælger den investeringsform, som passer til dine ønsker og muligheder.

Professionel pleje af din opsparing

Inden vi investerer for dig, tager vi en fælles snak for at finde ud af, hvad din tidshorisont er, og hvor stor en risiko du er villig til at tage.

Ud fra dine ønsker, behov og de økonomiske muligheder, som vi sammen har fastlagt, plejer vi løbende din investering. Det kan fx være en god idé løbende at se på, hvordan din investering er sammensat, så du får mindre risiko i takt med, at du nærmer dig det tidspunkt, hvor du skal bruge pengene.

Men alt det klarer vi for dig, så du kan bruge tiden på det, du har lyst til.

Kom godt videre

OpsparingsInvest

Vil du investere dine opsparede frie midler? Og vil du have professionel pleje af din investering? Så er OpsparingsInvest muligvis noget for dig.

Privat Portefølje

Har du en investeringsformue på mere end 2 mio. kr. bør du overveje at få en porteføljeaftale med Privat Portefølje.

PensionsInvest

PensionsInvest er et fleksibelt pensionsprodukt fra Nykredit, som giver dig professionel pleje af din pensionsopsparing.