Investeringskonto FRI: Sådan bliver dine penge investeret

Med Investeringskonto FRI bliver dine penge automatisk investeret, så det matcher din investeringsprofil, hver gang du sætter penge ind på kontoen.

Investeringskonto FRI er skræddersyet til at gøre det lettere for dig at investere din opsparing. Du kan både lave små, faste månedlige overførsler eller sætte penge ind løbende, når du synes, at der er overskud i økonomien.

Når din Investeringskonto FRI bliver oprettet, tager du en snak med din rådgiver om, hvordan dine penge skal investeres, så det matcher dit behov. Her kommer I blandt andet til at tale om, hvornår du regner med at skulle bruge pengene igen, og hvor meget risiko du er tryg ved at tage. Jo højere risiko, du tager, jo højere er det forventede afkast. Samtidig stiger risikoen for at få et negativt afkast.

Hvad gemmer sig i maven på Investeringskonto FRI?

  • Når du vælger Investeringskonto FRI, bliver din opsparing investeret og passet af professionelle investeringsspecialister, som arbejder for, at du får så meget som muligt ud af din opsparing.
  • investeringsspecialisterne sørger for at sprede din risiko ved at vælge blandt tusindvis af forskellige aktier og obligationer fra hele verden. Det sikrer muligheden for at opnå et godt langsigtet afkast uanset din risikoprofil.
  • Investeringerne på din Investeringskonto FRI investeres i én af seks fonde. De seks fonde er sammensat, så de hver især repræsenterer forskellige risikoprofiler. Risikoprofilerne spænder fra fonden med den laveste risikoprofil, der består af 100% obligationer til fonden med den højeste risikoprofil, der typisk har 85% aktier, 15% obligationer samt en andel alternative investeringer. Se mere om indholdet af fondene i oversigten over de seks fonde.
  • Alle fondene i Investeringskonto FRI sammensættes af professionelle investeringsspecialister fra Sparinvest og Nykredit.

Når kontoen er oprettet, sker det hele automatisk

De penge, du sætter ind bliver automatisk investeret. Vi indberetter automatisk skat for dig. Og de penge du løbende får i udbytte, sørger vi for bliver automatisk geninvesteret, så du ikke går glip af renters rente.

Du kan til hver en tid følge udviklingen af dine investeringer i netbanken, hvor Investeringskonto FRI optræder som en helt almindelig indlånskonto.

Se de 6 fonde her:

Mere om investering

Om Investeringskonto FRI

På produktsiden for Investeringskonto FRI kan du læse mere om fakta, priser og vilkår. En rådgiver kommer selvfølgelig også til at gennemgå dette sammen med dig.