Skal du sælge din bolig?

Hvorfor skal du sælge ?

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at sælge din bolig. Måske har du brug for mere plads, fordi børnene er blevet større, eller der kommet flere til. Det kan også være, at du skal skilles eller har mistet dit job.

Uanset hvorfor du skal sælge, så anbefaler vi, at du tager fat i din rådgiver og får et samlet overblik over dine muligheder med udgangspunkt i din privatøkonomi.

Få dækket dit ansvar for visse mangler på boligen

Selvom salget af din bolig er afsluttet, kan du risikere at blive dømt til at betale erstatning eller give afslag i købesummen. Det kan hurtigt løbe op i større beløb, som kan påvirke din økonomi, hvis køber fx finder ulovlige bygningsindretninger. Derfor er det trygt at have en Sælgeransvarsforsikring, som sikrer dig i 10 år og kan dække dit ansvar for visse mangler på boligen.

Læs mere om sælgeransvarsforsikring

Hvad er din bolig værd?

Går du i salgstanker, er det første skridt en vurdering af, hvor meget du kan sælge din bolig for. Nykredit samarbejder med Nybolig, Estate og Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen, som alle kan give dig en uforpligtende og gratis vurdering af, hvad din bolig er værd.

Skal du købe en ny bolig?

Når du sælger en bolig, er næste skridt ofte at købe en ny. At skifte bolig er en stor beslutning. Et boligkøb fører et utal af praktiske opgaver, små og store beslutninger og økonomiske beregninger med sig.

Nykredit KøberRådgivning hjælper dig gennem hele processen. Lige fra de første beregninger på økonomi og muligheder til du står med nøglerne i hånden til dit nye hjem. Vi har samlet al rådgivning, du behøver i forbindelse med dit boligskifte, ét sted.