Skal du sælge din bolig?

Hvorfor skal du sælge ?

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at sælge din bolig. Måske har du brug for mere plads, fordi børnene er blevet større, eller der kommet flere til. Det kan også være, at du skal skilles eller har mistet dit job.

Uanset hvorfor du skal sælge, så anbefaler vi, at du tager fat i din rådgiver og får et samlet overblik over dine muligheder med udgangspunkt i din privatøkonomi.

Jeg vil gerne kontaktes og høre mere

Få dækket dit ansvar for visse mangler på boligen

Selvom salget af din bolig er afsluttet, kan du risikere at blive dømt til at betale erstatning eller give afslag i købesummen. Det kan hurtigt løbe op i større beløb, som kan påvirke din økonomi, hvis køber fx finder ulovlige bygningsindretninger. Derfor er det trygt at have en Sælgeransvarsforsikring, som sikrer dig i 10 år og kan dække dit ansvar for visse mangler på boligen.

Læs mere om sælgeransvarsforsikring

Hvad er din bolig værd?

Går du i salgstanker, er det første skridt en vurdering af, hvor meget du kan sælge din bolig for. Nykredit samarbejder med Nybolig, Estate og Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen, som alle kan give dig en uforpligtende og gratis vurdering af, hvad din bolig er værd.

gå til Nybolig
Gå til estate
Gå til Jesper Nielsen

Skal du købe en ny bolig?

Når du sælger en bolig, er næste skridt ofte at købe en ny. At skifte bolig er en stor beslutning. Et boligkøb fører et utal af praktiske opgaver, små og store beslutninger og økonomiske beregninger med sig.

Nykredit KøberRådgivning hjælper dig gennem hele processen. Lige fra de første beregninger på økonomi og muligheder til du står med nøglerne i hånden til dit nye hjem. Vi har samlet al rådgivning, du behøver i forbindelse med dit boligskifte, ét sted.

Læs mere om KøberRådgivning

Kom godt videre

BoligOpsparing

Spar op til din drømmebolig med en BoligOpsparing og få bonus af din opsparing.
Læs mere om boligopsparing

Guide til boligkøbets faser

Der er flere faser i et boligkøb - fra de første indledende tanker om, hvor du gerne vil bo, og hvad boligen må koste, til du får nøglerne til dit nye hjem.
Se guide

Boligkøbsramme

En god start på din boligsøgning er at finde ud af, hvor meget du kan købe bolig for.
Læs mere