Skal du sælge din bolig?

Hvorfor skal du sælge ?

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at sælge din bolig. Måske har du brug for mere plads, fordi børnene er blevet større, eller der kommet flere til. Det kan også være, at du skal skilles eller har mistet dit job.

Uanset hvorfor du skal sælge, så anbefaler vi, at du tager fat i din rådgiver og får et samlet overblik over dine muligheder med udgangspunkt i din privatøkonomi.

Jeg vil gerne kontaktes og høre mere

Hvad er din bolig værd?

Går du i salgstanker, er det første skridt en vurdering af, hvor meget du kan sælge din bolig for. Nykredit samarbejder med Nybolig og Estate, som begge er landsdækkende ejendomsmæglerkæder, som kan give dig en uforpligtende og gratis vurdering af, hvad din bolig er værd.

Skal du købe en ny bolig?

Når du sælger en bolig, er næste skridt ofte at købe en ny. At skifte bolig er en stor beslutning. Et boligkøb fører et utal af praktiske opgaver, små og store beslutninger og økonomiske beregninger med sig.

Nykredit BoligSkifte hjælper dig gennem hele processen. Lige fra de første beregninger på økonomi og muligheder til du står med nøglerne i hånden til dit nye hjem. Vi har samlet al rådgivning, du behøver i forbindelse med dit boligskifte, ét sted.

Læs mere om KøberRådgivning