Nu kan du få rabat på din varmepumpe, hvis du er boligkunde i Nykredit

Øget fokus på klima, tårnhøje energipriser og regeringens ambition om, at Danmark skal være uafhængig af olie og gas. Mange boligejere vender for tiden blikket mod mere energivenlige måder at varme boligen op på, og i Nykredit står vi klar til at hjælpe vores kunder med at gøre det muligt at droppe gas- eller oliefyret og erstatte det med en varmepumpe.

I Nykredit har vi indgået aftale med to virksomheder, som leverer og installerer varmepumper. Derfor kan du som kunde nu få rabat, hvis du køber din varmepumpe hos en af disse leverandører, og du har din boligfinansiering hos Nykredit, bruger os som bank i hverdagen eller er Private Banking-kunde.

De to leverandører er:

Se udvalgte varmepumper hos OK

Se udvalg

Se udvalgte varmepumper hos Energiland

Se udvalg

Kontakt os

Skriv direkte til din rådgiver i netbanken eller ring til vores kundeservice på 70 10 90 00, hvis du er interesseret i at købe en varmepumpe hos enten OK eller Energiland med Nykredit-rabat.

Sådan hjælper vi dig af med gas og olie

Få overblikket over, hvordan du – ud over rabat på varmepumper – som kunde kan få hjælp til at skifte til en mere energivenlig opvarmning af din bolig.

Læs mere: Sig farvel til olie og gas

Relaterede Artikler

Bolig | 3 min

Boligprisprognose: Boligpriserne vil falde mere end forventet

Boligmarkedet er under pres, og Nykredits boligprisprognose er blevet nedjusteret yderligere. Se, hvad det betyder for boligpriserne i dit område.
Bolig | 6 min

Energipriser på himmelflugt – hvad nu?

Som boligejer kan de tårnhøje energipriser ikke undgå at bekymre, især hvis man er blandt de ca. 375.000 danske husejere, der varmer boligen op med naturgas. Kommer der rationering på gas? Og kommer priserne til at stige endnu mere? Nykredits cheføkonom, Palle Sørensen, giver her sit bud på, hvad vi kan vente os de kommende måneder.
Privatøkonomi | 2 min

Ny måling: Nykredit er årets bæredygtige højdespringer

Nykredit er med helt i toppen, når kunderne vurderer bankernes indsatser på bæredygtighedsområdet. Det viser ny måling fra EPSI Rating Group.